Gigi Becali anunta ca stie numarul exact de fani care vor veni la Steaua - Rapid. Cand va recupera marca

Sambata, 14 Aprilie 2018, ora 12:00
4488 citiri
Gigi Becali anunta ca stie numarul exact de fani care vor veni la Steaua - Rapid. Cand va recupera marca
Foto: Hepta.ro

Patronul celor de la FCSB a avut inca o iesire in ce ii priveste pe fanii celor de la Steaua Bucuresti, care au anuntat ca vor umple sambata seara Arena Nationala la derbiul cu Rapid din Liga 1.

Gigi Becali a anuntat ca stie de fapt care este numarul exact al biletelor vandute si ca raportul dintre fani va fi unul devastator in favoarea rapidistilor, chiar daca acestia joaca in deplasare: "Sunt 17.000 de bilete vandute catre rapidisti si 3000 vandute de Steaua pana acum. Or fi si invitatii, dar asa gratuit daca dai... Eu zic de ce s-a vandut. Luati informatii de la site-ul de bilete. Ce s-a tiparit cu bani. Arena Nationala va fi toata visinie, iti dai seama ce va fi? Joaca acasa la ei si vin rapidistii 20.000 in visiniu. Va dati seama ce rusine? Eu am vorbit la site-ul de bilete, sunati sa vedeti care e realitatea. Maxim 5000 de suporteri vin sa sustina echipa Armatei", a fost reactia lui Becali in direct la DigiSport.

Jocul dintre Steaua si Rapid este derbiul Ligii 4 si va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata de la 19.45, LIVE pe Ziare.com.

Informatia lui Becali contrazice totusi datele oficiale care spun ca la meci s-au vandut deja peste 35.000 de bilete, dupa cum Ziare.com v-a informat inca de ieri:

National Arena, aproape plina! Iata cate bilete s-au vandut pentru meciul Steaua - Academia Rapid

"Giulestenii s-au mobilizat astazi. O sa vina 22-23.000 de rapidisti. V-am spus de o saptamana ca vor fi 22.000 de rapidisti si 5000 de stelisti", a mai tinut sa intepe Becali fanii Stelei.

In plus, el a mai oferit o informatie interesanta, si anume ca este aproape sa recupereze numele de Steaua chiar de luna viitoare: "Pe 9 mai o sa recuperez numele, iar suporterii o sa se intoarca la echipa", a mai adaugat latifundiarul din Pipera.

Steaua si Rapid se lupta pentru promovarea in Liga 3 din Romania, cele doua ocupand primele locuri din Liga 4. In tur, pe Giulesti, scorul a fost egal, 1-1. Atunci au asistat la meci peste 11.000 de fani.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Becali cand va recupera marca Steaua, #Becali despre numar de fani Steaua, #reactie Gigi Becali derbi Steaua Rapid , #stiri Gigi Becali
Comentarii
Poza acusat
acusat
rank 1
mamulos, am mai vazut cateva meciuri pe youtube