Gigi Becali anunta noi victorii in "razboiul" cu Talpan de la CSA Steaua: "Au castigat doar 12 lei pe marca in primul an"

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 18:01
5626 citiri
Gigi Becali anunta noi victorii in "razboiul" cu Talpan de la CSA Steaua: "Au castigat doar 12 lei pe marca in primul an"
Foto: Octav Ganea /Mediafax/Hepta

Patronul celor de la FCSB Gigi Becali a anuntat in conferinta de presa de joi, cand l-a si prezentat pe Mihai Teja ca noul antrenor al formatiei ros-albastre, si alte victorii in procesele cu Florin Talpan, juristul MApN.

La finalul momentelor in care l-a prezentat pe Teja si dupa ce a vorbit despre cum a ajuns sa il aleaga pe fostul tehnician de la Gaz Metan la FCSB, Becali a vorbit putin si despre ce a reusit sa faca in 2018 in razboiul sau personal cu CSA:

"A fost un 2018 bun, ca i-am dat bataie lui Talpan. Peste 3-4 ani, Talpan va fi KO. Poate Romania nu va mai crede in "talpani" peste cativa ani. Va trebui sa fie "becaliada" in loc de "talpanizare". N-ai ce intelegere sa faci cu oameni care stau la voia lui Talpan. A venit ministrul asta nou si a cerut situatia economica de la CSA. Au dat 12 lei in primul an, adica 3 euro. Timpul trece si va veni vremea cand vor fi intrebati cat au castigat in 8 ani. Dar ei vor sa ia de la mine 37 de milioane", a punctat Becali, referindu-se la procesul care exista pe rol cu CSA Steaua, in care Armata cere despagubiri de peste 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegala a marcii Steaua, de catre Becali, dupa 2003, anul in care acesta a preluat formatia stelista.

Gigi Becali l-a prezentat pe Mihai Teja in postura noului antrenor de la FCSB: Sa va spun de ce l-am ales pe el

Curtea de Apel Bucuresti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali sa mai foloseasca numele "Steaua" si "Steaua Bucuresti", intr-o decizie data pe 21 decembrie 2016.

Intrebat daca poate sa joace pe viitorul stadion Ghencea, care se construieste acum pentru EURO 2020, Becali a fost categoric: "Noul stadion Ghencea nu e stadionul CSA. Se face din bani publici, n-are nicio legatura cu CSA. Nici terenul n-a fost proprietatea CSA. CSA o sa ramana in Divizia C, sa vedem daca va trece din C in B. Nu mai zic sa ajungi din B in A. Ati vazut Clinceniul ce echipa buna e. Dar mie imi place tare mult Arena Nationala, ma simt ca acasa acolo. E mult mai comod sa ajungi acolo decat pana in Ghencea", au fost vorbele latifundiarului din Pipera la conferinta de presa mai sus citata, in care a stat alaturi de viitorul sau antrenor la FCSB, Mihai Teja.

Vezi si:

Primele declaratii ale lui Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB

D.A.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Gigi Becali anunta noi victorii in, #Becali anunta ca il invinge pe, #Becali despre razboi marca Steaua despagubiri , #stiri Gigi Becali