Gigi Becali: Ca pe Apostoli m-a iubit Dumnezeu

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 20:48
2983 citiri
Gigi Becali: Ca pe Apostoli m-a iubit Dumnezeu
Foto: Arhiva

La 33 de ani, indrumat de sora sa, Gigi Becali l-a descoperit pe Dumnezeu si, de atunci, atunci cand face ceva, se gandeste ca "Dumnezeu il iubeste ca pe Apostoli".

Despre planurile de viitor, patronul Stelei spune ca vrea sa ramana cu "oile si cu fotbalul" si, in plus, sa faca o banca.

"Aveam 33 de ani. M-am spovedit si m-am impartasit la un calugar la Cernica. Si de atunci am inceput sa-mi simt din ce in ce mai mult inima, am inceput sa simt dragostea. Ca eu eram rau", a declarat Becali, in cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei.

"Ca pe Apostoli m-a iubit Dumnezeu. M-a intors la credinta, sunt niste lucruri care se intampla, semnale. N-am spus niciodata, va spun acuma voua. Oamenii care-mi fac rau dau de necazuri mari. N-as vrea asta.

Si atunci eu am o obligatie mult mai mare decat oamenii obisnuiti. Pentru ca Dumnezeu are un plan cu mine. Parintele Visarion i-a spus surorii mele: 'Ai grija cu fratele tau, Dumnezeu are un plan cu familia voastra!'", mai spune patronul echipei Steaua.

Becali: Mai vreau un mandat de europarlamentar

Pe Gigi Becali nu l-a interesat Revolutia din 1989. 13 decembrie a fost ziua care l-a marcat mai mult, fiindca atunci a murit Tase Becali, tatal sau, care a visat sa traiasca o zi mai mult decat Ceausescu si a murit cu 12 zile inainte.

"Pe 13 decembrie a murit tata, care a fost un anticomunist si care a facut politica anticomunista, chiar a fost inchis pentru asta, i-a bagat furculita in ochi lui Stalin intr-o carciuma si a fost arestat", a povestit Becali.

Despre tatal sau, Tase, Gigi este convins ca aproba tot ceea ce face. "Tatal meu, pentru ceea ce sunt eu, canta in ceruri romante", spune Becali.

Intrebat ce planuri are pentru viitor, Becali a raspuns scurt: "Asta vreau sa fac: banca, fotbal si oi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Gigi Becali tata, #Becali fotbal, #Becali banca, #Becali Dumnezeu , #stiri Gigi Becali