Gigi Becali: Chiliman, un "mosulica senil"

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 14:26
5549 citiri
Gigi Becali: Chiliman, un "mosulica senil"
Foto: Arhiva

Deputatul liberal Gigi Becali a raspuns, in stilul caracteristic, la declaratiile facute, vineri seara, de primarul sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, numindu-l pe acesta un "mosulica".

Andrei Chiliman a spus vineri seara, la B1 TV, ca Gigi Becali este un "accident" in PNL si a fost adus de presedintele partidului, Crin Antonescu, pentru a spune lucrurile pe care el nu poate sa le spuna.

In plus, primarul sectorului 1 l-a acuzat pe Becali de faptul ca ar fi incercat sa-l implice in afaceri ilegale cu terenuri din nordul Capitalei, in 2005 - 2006.

"Becali a venit, in decursul timpului, sa ceara niste terenuri. A cumparat niste drepturi de la niste persoane si am vazut ca nu fusesera niciodata in sectorul 1. Am probe destule si stie lucrul asta. Eu l-am deranjat pe domnul Becali in afacerile lui necurate, nu am acceptat asemenea afaceri. In momentul cand a venit sa ceara terenurile, stia foarte bine ca nu au fost niciodata in sectorul 1", a povestit Chiliman.

El a adaugat ca era vorba de 27 de hectare aflate vizavi de Aeroporul Baneasa. "Mie nu mi-a propus nimic, pentru ca il aruncam de la fereastra. Asa, l-am aruncat doar pe scari, adica i-am spus sa iasa din primarie", a precizat primarul sectorului 1.

Sambata, Becali a negat aceste acuzatii. "Va dati seama cat de amuzant e ca mosulica m-a aruncat pe scari pe mine. Va dati seama cat e de senil mosulica asta daca el crede asta", a spus Becali.

"Puteti sa luati declaratiile de presa pe care le-am facut amandoi dupa acea intalnire. Amandoi am vorbit frumos. M-a primit cu cafea. Daca eu i-am propus o escrocherie, de ce nu a facut atunci o plangere", a adaugat deputatul liberal.

Becali a devenit membru PNL cu putin timp inainte de alegerile parlamentare de pe 9 decembrie.

La randul sau, Chiliman a declarat ca poarta "o batalie in interiorul partidului", pentru a readuce PNL la linia pro-occidentala, el criticandu-l asupru pe Crin Antonescu.

"Cred ca ne-a pacalit pe toti. Eu l-am vazut cum a fost in stare sa puna in pericol institutiile democratice din Romania, doar ca sa-si atinga scopul, sa ajunga presedinte. Pentru Antonescu, democratia este ca o adunare unde sunt doi lupi si un miel care voteaza ce urmeaza sa manance la pranz", a comentat primarul sectorului 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gigi Becali Andrei Chiliman, #acuzatii Chiliman Becali, #reactie Becali acuzatii Chiliman , #stiri Gigi Becali