Gigi Becali a făcut un pas în spate: "Edi face ce vrea, el e patronul la echipă. I-am promis trei jucători". Pe cine vrea să aducă la FCSB

Luni, 23 August 2021, ora 17:49
4829 citiri
Gigi Becali a făcut un pas în spate: "Edi face ce vrea, el e patronul la echipă. I-am promis trei jucători". Pe cine vrea să aducă la FCSB
Edi Iordanescu. Foto: Facebook / Edi Iordanescu

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că antrenorul Edward Iordănescu are libertate deplină la echipă şi a subliniat că vrea să mai transfere trei jucători, unul fiind Hervin Ongenda, de la FC Botoşani.

"Edi face ce vrea, de acum încolo el e patronul la echipă. I-am promis doi jucători, amândoi din România. Chiar trei jucători. Jucători pe care tot el... pe unul l-am văzut eu aseară şi l-am întrebat ce părere are, a zis că-l avea pe listă la CFR. Şi încă doi jucători să vedem dacă-i putem lua.

Nu de la Rapid. Ce treabă avem noi cu Rapidul? Unul care-mi place mie foarte mult de la Botoşani. Nu e Chindriş, e vorba de Ongenda. Edi va face ce vrea, eu la meciuri nu merg. Mi-am dat seama că am greşit. Stai să vedem dacă pot să-l iau pe Ongenda. Ei sunt prieteni cu mine, dar pe mine mă refuză şi îl dă la CFR şi Craiova, aşa face. Mai zice că e prieten cu mine", a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Noul antrenor al FCSB, Edward Iordănescu, debutează, luni seară, pe banca tehnică, la meciul cu Sepsi, din etapa a VI-a a Ligii I.

#Edi Iordanescu, #Edi Iordanescu antrenor FCSB, #Gigi Becali , #stiri Gigi Becali