Gigi Becali: Eu voi conduce PP-DD in Parlament, am deja 12 infiltrati

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 19:05
10171 citiri
Gigi Becali: Eu voi conduce PP-DD in Parlament, am deja 12 infiltrati
Foto: Arhiva

Gigi Becali a dezvaluit, luni, ca 12 dintre viitori parlamentari PP-DD au fost "infiltrati" in formatiunea lui Dan Diaconescu de catre un fin de-al sau. "Eu voi conduce PP-DD in Parlament", a declarat Becali.

"PP-DD va fi al lui Becali. Eu o sa devin liderul, ca sunt baiat destept si ca stiu politica. Tot PP-DD trebuie sa fie folositor tarii. Eu o sa-i atrag pe acesti oameni ca sa fie benefici petru Romania. Astazi am vorbit cu patru dintre ei, iar azi-noapte cu doi din PDL", a declarat Becali la Romania TV.

Solicitat sa ofere amanunte, Gigi Becali a dezvaluit ca 12 dintre cei care au devenit parlamentari ai PP-DD au fost "infiltrati" de catre un fin de-al sau.

"Vreo 10-12 i-a bagat finul meu Pandele, i-a infiltrat la PP-DD. A mai bagat si altii, sunt multi infiltrati. Eu o sa am cel putin 30", a subliniat Gigi Becali.

Omul de afaceri a sustinut ca numai grupul parlamentar al PP-DD il va controla, ci si pe cel al minoritatilor, alaturi de alti cativa parlamentari ai PDL.

"Tot ce fac este pentru alianta USL si pentru tovarasii mei. Eu fac ceva care sa fie folositor aliantei. O sa iau si minoritatile, care trebuie conduse. Eu o sa fiu cavalerul luminii in Parlament, eu o sa conduc minoritatile, PP-DD-ul si cativa din PDL", a spus Becali.

In aceste conditii, Gigi Becali a spus ca USL nu mai are nevoie de o alianta cu UDMR pentru schimbarea Constitutiei. "Daca UDMR va fi cooptat la guvernare, a doua zi imi dau demisia si din USL si din PNL. Inseamna ca sunt ca ceilalti, cu compromisul", a spus proaspatul parlamentar.

Becali: Peste patru ani oamenii de valoare vor candida la formatiunea politica care eu sunt

Omul de afaceri a promis ca, pornind de la acest grup, va reconstrui dreapta romaneasca.

"Eu, imediat, construiesc o forta politica de dreapta. Asta va fi misiunea mea, eu voi construi dreapta romaneasca, o sa vedeti. Peste patru ani de zile, daca nu esti doctor, profesor universitar, academician, avocat, nu te pun pe lista nici daca mori. Peste 4 ani, in Parlamentul Romaniei trebuie sa fie numai oameni cu studii universitare. Eu sunt imparat, nu am nevoie de studii, eu sunt uns de Dumnezeu", a specificat Gigi Becali.

Intrebat daca va constitui un nou partid politic, Becali a raspuns ca toti acesti "oameni de valoare" vor candida la "formatiunea politica care eu sunt".

Becali a adaugat ca va purta, in curand, o discutie in acest sens cu presedintele PNL Crin Antonescu, pentru "pune lucrurile la punct".

Citește și:
Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Deputatul PSD Daniel Ghiță promovează o nouă teorie a conspirației după ce a dat de înțeles că pesta porcină ar fi apărut în România înaintea sărbătorilor pentru a-i determina pe...
Ministrul Muncii anunță o creștere ”un pic mai mare” a alocațiilor pentru copii din 2023. Noul procent promis
Ministrul Muncii anunță o creștere ”un pic mai mare” a alocațiilor pentru copii din 2023. Noul procent promis
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut luni, 28 noiembrie, precizări în legătură cu majorarea alocațiilor. Recent, Guvernul a anunțat că, la începutul lui 2023, alocațiile vor fi...