Gigi Becali: Eu voi conduce PP-DD in Parlament, am deja 12 infiltrati

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 19:05
10186 citiri
Gigi Becali: Eu voi conduce PP-DD in Parlament, am deja 12 infiltrati
Foto: Arhiva

Gigi Becali a dezvaluit, luni, ca 12 dintre viitori parlamentari PP-DD au fost "infiltrati" in formatiunea lui Dan Diaconescu de catre un fin de-al sau. "Eu voi conduce PP-DD in Parlament", a declarat Becali.

"PP-DD va fi al lui Becali. Eu o sa devin liderul, ca sunt baiat destept si ca stiu politica. Tot PP-DD trebuie sa fie folositor tarii. Eu o sa-i atrag pe acesti oameni ca sa fie benefici petru Romania. Astazi am vorbit cu patru dintre ei, iar azi-noapte cu doi din PDL", a declarat Becali la Romania TV.

Solicitat sa ofere amanunte, Gigi Becali a dezvaluit ca 12 dintre cei care au devenit parlamentari ai PP-DD au fost "infiltrati" de catre un fin de-al sau.

"Vreo 10-12 i-a bagat finul meu Pandele, i-a infiltrat la PP-DD. A mai bagat si altii, sunt multi infiltrati. Eu o sa am cel putin 30", a subliniat Gigi Becali.

Omul de afaceri a sustinut ca numai grupul parlamentar al PP-DD il va controla, ci si pe cel al minoritatilor, alaturi de alti cativa parlamentari ai PDL.

"Tot ce fac este pentru alianta USL si pentru tovarasii mei. Eu fac ceva care sa fie folositor aliantei. O sa iau si minoritatile, care trebuie conduse. Eu o sa fiu cavalerul luminii in Parlament, eu o sa conduc minoritatile, PP-DD-ul si cativa din PDL", a spus Becali.

In aceste conditii, Gigi Becali a spus ca USL nu mai are nevoie de o alianta cu UDMR pentru schimbarea Constitutiei. "Daca UDMR va fi cooptat la guvernare, a doua zi imi dau demisia si din USL si din PNL. Inseamna ca sunt ca ceilalti, cu compromisul", a spus proaspatul parlamentar.

Becali: Peste patru ani oamenii de valoare vor candida la formatiunea politica care eu sunt

Omul de afaceri a promis ca, pornind de la acest grup, va reconstrui dreapta romaneasca.

"Eu, imediat, construiesc o forta politica de dreapta. Asta va fi misiunea mea, eu voi construi dreapta romaneasca, o sa vedeti. Peste patru ani de zile, daca nu esti doctor, profesor universitar, academician, avocat, nu te pun pe lista nici daca mori. Peste 4 ani, in Parlamentul Romaniei trebuie sa fie numai oameni cu studii universitare. Eu sunt imparat, nu am nevoie de studii, eu sunt uns de Dumnezeu", a specificat Gigi Becali.

Intrebat daca va constitui un nou partid politic, Becali a raspuns ca toti acesti "oameni de valoare" vor candida la "formatiunea politica care eu sunt".

Becali a adaugat ca va purta, in curand, o discutie in acest sens cu presedintele PNL Crin Antonescu, pentru "pune lucrurile la punct".

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Gigi Becali PPDD, #Gigi Becali grup parlamentar, #Gigi Becali UDMR , #stiri Gigi Becali