Gigi Becali: Fotbalul romanesc inseamna Becali

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 08:11
1787 citiri
Gigi Becali: Fotbalul romanesc inseamna Becali

Gigi Becali isi asuma toate meritele pentru performantele inregistrate de echipele romanesti in cupele europene, in ultimele sezoane.

"Daca nu era Becali, nu vedeai nicio cupa europeana, niciun Real Madrid, nicio Chelsea. Fotbalul romanesc inseamna Becali. Am revitalizat fotbalul romanesc, care era varza, vraiste, un gunoi", a spus Becali pentru Prosport.

Legat de Steaua, Becali crede ca formatia "ros-albastra" e pe drumul cel bun si ca in retur se va detasa in fruntea clasamentului.

"Vad o Stea care imi place, e pe drumuri bune. In retur, pe la jumatate, vom lua un avantaj confortabil, sa nu avem emotii. Putem sa obtinem si-acum, la finalul turului, o diferenta de patru-cinci puncte fata de a doua clasata", a mai spus Becali.

Intrebat daca s-a razgandit in privinta transferurilor, finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea a raspuns: "Dupa tot ce mi s-a intamplat in trecut, nu am avut incredere in Stoichita si nu voiam sa mai aduc fotbalisti. Dar acum, dupa ce am vazut cum joaca echipa, cred ca o sa ma razgandesc."

Dupa 13 etape jucate in acest sezon al Ligii I, Steaua ocupa pozitia a 2-a in clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu prima clasata, CFR Cluj.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #fotbal romanesc Gigi Becali , #stiri Gigi Becali