Gigi Becali a dat aproape 7 milioane de euro pe un hotel la Marea Neagră deținut de Ioan Niculae. ”L-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-l ia altul”

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 13:52
58242 citiri
Gigi Becali a dat aproape 7 milioane de euro pe un hotel la Marea Neagră deținut de Ioan Niculae. ”L-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-l ia altul”
Gigi Becali a declarat că a cumpărat hotelul pentru familie FOTO Google Maps

Gigi Becali a cumpărat hotelul Inter din Venus, aflat în proprietateat Interagro, firma în reorganizare deținută de miliardarul Ioan Niculae.

În fostul hotel Carmen din Venus a fost investită suma de 10 de milioane de euro și redeschis în 2013. Prețul la care s-a adjudecat hotelul este de 6,8 milioane de euro, potrivit aceloraşi surselor.

Hotelul Inter a fost scos la licitație încă din 2019. Valoarea de piață a hotelului, cu tot cu mobilierul și aparatura din camere, este de 8,94 milioane de euro. Recent, omul de afaceri Gigi Becali a cumpărat hotelul cu 6,8 milioane de euro, potrivit surselor Economica.net.

Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Gigi Becali a declarat că a cumpărat hotelul pentru familie, iar dacă Ioan Niculae îl vrea înapoi, i-l vinde, dar cu profit.

“L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat Gigi Becali.

Întrebat dacă a vorbit cu Ioan Niculae pe această temă, Becali spune că nu, dar dacă vrea să îl răscumpere, îl vinde. “Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a mai subliniat omul de afaceri.

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă mai multe terenuri din Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, CATTED și familiei Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, cu o valoare cumulată de aproape 40 de milioane de euro.

#Gigi Becali, #hotel Marea Neagra, #ioan niculae, #vanzare , #stiri Gigi Becali