Ce echipă nu vrea Gigi Becali în play-off-ul Ligii 1. "Se dau la o parte cu CFR"

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 13:35
2953 citiri
Ce echipă nu vrea Gigi Becali în play-off-ul Ligii 1. "Se dau la o parte cu CFR"
Rapid. Foto: Facebook / FC Rapid 1923

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu vrea ca echipa FC Rapid să se califice în play-off-ul Ligii I.

"Nu aş vrea Rapid în play-off. Mă refer la faza a doua a play-off-ului, că la primele cinci meciuri, va juca la fel. La final, să zicem că ei au meci cu CFR.

Se dau la o parte. Vor fi două autogoluri, că s-a mai întâmplat să fie două autogoluri. Săpunaru e fotbalist. Eu, dacă eram la echipa naţională, îl luam pe Săpunaru fundaş central. Care fundaş central e mai bun? Săpunaru e antrenorul la Rapid, el e capul echipei. Dar el este atât de înrăit împotirva FCSB... Asta e problema lui. Nu vreau Rapidul în play-off, Dinamo nu are cum să fie, în rest, cu celelalte echipe nu am nicio treabă", a declarat Becali, la ProX.

Becali a precizat că nu mai este interesat de transferul jucătorului Deian Sorescu de la Dinamo.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 46 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, FC Botoşani - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova - 31 de puncte.

Meciurile Chindia Târgovişte – U Craiova 1948, CS Mioveni – FC Dinamo şi FC Farul – CFR Cluj, ultimele din etapa a XX-a, se vor disputa joi, de la orele 15.00, 17.30, respectiv 20.30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
#Gigi Becali, #Rapid Bucuresti, #Rapid Liga 1, #play off, #play off Liga 1, #CFR Cluj , #stiri Gigi Becali