Gigi Becali risca sa fie executat silit dupa ce a insultat femeile

Joi, 04 August 2011, ora 11:04
2547 citiri
Gigi Becali risca sa fie executat silit dupa ce a insultat femeile
Foto: Arhiva

Patronul Stelei, Gigi Becali, risca sa fie executat silit pentru ca nu si-a platit o amenda data de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

Bcali a fost amendat cu 2.000 de lei de CNCD pentru declaratii jignitoare la adresa femeilor. Finantatorul Stelei nu a platit amenda, iar Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a facut apel la Primaria Sectorului 1 pentru a recupera aceasta suma, potrivit Realitatea Tv.

Decizia de amendare a omului de afaceri s-a luat pe 29 iunie, dupa ce Becali a facut, in cadrul unei emisiuni televizate, ramarci jignitoare la adresa femeilor.

"Barbatul care insala scoate palaria, o scutura si pleaca si isi face, cum ar veni, chiar nevoia. Femeia nu poate sa zica iti dau 1.000 de euro ca sa faci sex cu mine la un barbat. Un barbat poate sa dea 1.000 de euro la femei, face sex si pleaca. O femeie nu poate cumpara un barbat, o femeie trebuie sa simta, trebuie sa stranga un barbat in brate. (...)

Un barbat care umbla cu 50 de femei... bine, nu ma refer chiar la unul casatorit, ma refer la cei necasatoriti... un barbat care e necasatorit si are mai multe femei, 52, e un barbat destept, un barbat smecher. O femeie care are 50 de barbati este curva. O femeie care isi insala barbatul numai cu un singur barbat este curva. Un barbat care isi insala nevasta cu o singura femeie e un accident.

Dumnezeu spune ca este pacat si nu face deosebire din punctul de vedere al pacatului si la barbat, si la femeie, da? Dar fii atent, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, legea lui. Un barbat face pacat daca insala, dar femeia nu are motiv si nu are dreptul sa se desparta de barbat daca insala.

Dar barbatul este absolvit de vina daca se desparte de femeia care insala si care de fapt este curva (...). Singurul motiv pentru care un barbat se poate desparti de o femeie este numai daca este curva. Daca ea are un accident si nu mai are totul, ori ramane chioara, fara picior, fara mana, esti obligat toata viata sa o intretii pentru ca ai ales-o si te duci cu ea pana la moarte. (...) Deci: Dumnezeu spune ca barbatul e barbat si femeia curva" au fost comentarile care i-au adus amenda de 2.000 de lei lui Gigi Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#becali amendat jignit femei, #becali amenda cncd , #stiri Gigi Becali