Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali anunta ca s-a impacat cu Hagi. "Regele" neaga

Luni, 15 Martie 2010, ora 19:50
1770 citiri
Becali anunta ca s-a impacat cu Hagi. "Regele" neaga

Impacare istorica in Postul Pastelui, Gica Hagi si Gigi Becali alegand sa puna punct conflictului care i-a tinut despartiti in ultimii doi ani.

Cel putin asa sustibe latifundiarul, care a dezvaluit ca marea impacare s-a produs in restaurantul lui Vasile Turcu, unde venise sa discute cu sefii lui Dinamo despre biletele pentru derbiul de miercuri.

"Regele" era la randul sau prezent in local, astfel ca cei doi si-au strans mainile si au uitat de supararile din trecut.

"Am vorbit cu Borcea sa-mi dea biletele si m-a chemat la restaurantul lui Turcu, unde erau si Mitica Dragomir si Florian Walter. Era si Hagi in restaurant... a venit si eu i-am intins mana. A dat mana cu mine si ne-am impacat, am vorbit, el radea, eu am vorbit mai mult. Sotia mea a fost foarte fericita cand a auzit. Mama mea cand a auzit ca m-am impacat cu Hagi a plans de emotie

"Sunt atat de bucuros, ma simt usurat. Aveam o greutate in suflet... Am facut juramant in fata lui ca nu a existat o alta persoana, in afara de familia mea, careia i-am dorit binele. La plecare, l-am simtit ca parca s-a descatusat, a venit si m-a salutat", a marturisit Becali la Sport.ro.

Latifundiarul a anuntat apoi ca cel mai bun fotbalist roman al secolului trecut are drumul deschis pentru a reveni in postul de antrenor al "ros-albastrilor".

"Il astept pe Hagi in cadrul clubului in orice functie vrea el. Dar el vrea doar ca antrenor. Il voi aduce antrenor cand o sa am cea mai puternica echipa", a anuntat Becali.

Chiar daca s-a impacat cu fostul tehnician al Stelei, Becali nu crede ca in acest fel va scapa de apostrofarile fanilor.

"Ei au una si buna, nu ma pot iubi toti oamenii. Trebuie sa fie o opozitie, sa te mai blameze oamenii. Cei care ma jignesc sunt niste oameni necredinciosi, posedati de diavol. Diavolul le spune sa ma injure, pentru ca vorbesc despre Hristos", a explicat Becali.

Hagi neaga impacarea

"Regele" a negat insa impacarea cu finul sau, spunand ca a dat mana cu Becali doar din bun simt.

"M-am intalnit intamplator la pranz. Mi s-a intins mana si, din bunul simt pe care il am, a trebuit sa fac acest lucru. De aici si sa consideram ca ne-am impacat, drumul este lung", a raspuns Hagi.

Finantatorul Stelei si Gica Hagi, care sunt si rude, nu-si mai vorbesc din toamna anului 2007, atunci cand "Regele" a renuntat la banca tehnica a "ros-albastrilor" dupa ce a fost atacat violent in presa de Becali.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Hagi Becali impacat, #Becali impacat Hagi, #Gigi Becali, #Gheorghe Hagi, #Hagi becali impacat Post Paste , #stiri Gigi Becali