Inca o persoana audiata in furtul masinii lui Gigi Becali

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 18:12
1150 citiri
Inca o persoana audiata in furtul masinii lui Gigi Becali

Politistii au mai adus, marti, pentru audieri, o a treia persoana in dosarul furtului masinii lui Gigi Becali, au declarat surse judiciare, care au mai spus nu au fost gasite, deocamdata, cele trei persoane care au fugit.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, procurorul Oana Balasa, a confirmat pentru NewsIn ca a mai fost adusa pentru o audieri o a treia persoana, dupa ce in dimineata zilei de marti anchetatorii au mai ridicat alte doua persoane.

Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, precum si Niculae Tinel, doi dintre cei perchezitionati in cazul Becali au fost dusi, marti, cu mandat de aducere, la Serviciul Furturi Auto, conform unor surse din Politia Capitalei.

Trei persoane care ar fi participat la furtul masinii lui Gigi Becali si care nu au fost gasite acasa in timpul perchezitiilor au parasit domiciliile dupa ce ar fi fost puse in garda ca urmare a unor scurgeri de informatii, sustin surse judiciare. Cele trei persoane nu au fost gasite de politisti, care au efectuat perchezitii, marti dimineata.

Numele lui Ilie Alexandru a fost indicat prima data de avocati ca fiind cel al persoanei care a stat in spatele furtului masinii finantatorului Stelei si a incercarii de santajare a lui Becali pentru recuperarea acesteia. Nicolae Tinel este cel care a fost impuscat cu un pistol cu bile de unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali.

Politistii au perchezitionat, marti dimineata, mai multe locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov, fiind vizati presupusii autori ai furtului autoturismului lui Gigi Becali, potrivit unor surse apropiate anchetatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali a anunțat noua sa strategie în materie de transferuri la club după ce va câștiga campionatul. FCSB este aproape campioană dar patronul FCSB vrea să ajungă în grupele Ligii...
#patru persoane audiate, #furt masina, #Gigi Becali, #Sandu Geamanu, #fratii Geamanu , #stiri Gigi Becali