Noul refren becalian: Dusmanii mei, dusmanii mei

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 17:44
2168 citiri
Noul refren becalian: Dusmanii mei, dusmanii mei

Gigi Becali se plange pe al sau blog de dusmanii pe care i-a avut si o sa ii mai aiba si promite ca nu va apela la mita electorala in timpul campaniei.

"Cui nu-i convine modul meu de exprimare direct si, recunosc, extrem de patimas, trebuie sa inteleaga ca a incerca sa ma schimb acum ar insemna sa fiu fatarnic, ar insemna sa va mint!", afirma Becali pe blogul sau.

Faimos pentru lejeritatea cu care arunca cu banii in stanga si in dreapta, ba pentru a plati curentul restantierilor, ba pentru a da caramizi cu bani celor care stau la coada in fata palatului sau din Modrogan, Gigi Becali vrea sa clarifice ceva: "sa nu se astepte nimeni ca in urmatoarea campanie electorala, eu GEORGE BECALI, sa folosesc ceea ce se numeste: mita electorala!".

Dincolo de virgula evidenta intre subiect si predicat, liderul PNG-CD mai observa ca "mistocari ieftini" incearca vehement sa il conteste. "Cine considera ca atacurile unora sau ale altora ma pot dobori se insala amarnic", afirma Becali.

Pe de alta parte, partidul sau pare sa ia atitudine fata de pomenile electorale criticate de Becali, remitand, joi, presei un comunicat in care acuza faptul ca Guvernul Tariceanu a alocat Consiliului Judetean Prahova 6 milioane de euro pentru repararea drumurilor judetene si comunale. PNG-CD leaga aceste fonduri de faptul ca Adrian Nastase si Adriana Saftoiu candideaza in acest judet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Baronul Dumitru Buzatu își liniștește apropiații: Denunțul său la DNA îi vizează doar pe ”dușmani”
Baronul Dumitru Buzatu își liniștește apropiații: Denunțul său la DNA îi vizează doar pe ”dușmani”
Cristian Winzer, unul dintre avocații lui Buzatu confirmă că baronul PSD de Vaslui este martor denunțător în alt dosar de corupție, altul decât cel în care este judecat pentru o mită...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Becali, #blog, #dusmani, #pomana electorala , #stiri Gigi Becali