O a saptea persoana a fost arestata in dosarul Becali

Vineri, 17 Aprilie 2009, ora 16:55
1103 citiri
O a saptea persoana a fost arestata in dosarul Becali

Judecatoria Sectorului 1 a emis, vineri, mandat de arestare pentru a saptea persoana din dosarul Gigi Becali si anume pentru Mihai Mila, acuzat ca a participat la discutiile din bar ale presupusilor hoti ai masinii cu patronul stelist.

Mihai Mila, audiat, joi, la Politia Capitalei, este suspectat ca ar fi participat la prinderea celor trei presupusi hoti ai masinii lui Gigi Becali, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Potrivit surselor, Mihai Mila ar fi condus un autoturism Toyota si ar fi participat la prinderea celor trei presupusi hoti ai masinii lui Gigi Becali. El ar fi intrat primul cu Toyota in masina presupusilor hoti, asa cum se arata in inregistrarile camerelor video publice depuse la dosar.

De asemenea, Mila ar fi fost si in bar cand cei trei presupusi hoti au fost pusi sa dea declaratii.

Recursul lui Marcel Popa, arestat si el alaturi de Becali, va fi judecat pe 23 aprilie la Tribunalul Bucuresti.

Al cincilea bodyguard al lui Gigi Becali pentru care Judecatoria Sectorului 1 a emis mandat de arestare preventiva, Marcel Popa, l-a impuscat in picior pe unul dintre hoti si l-a lovit pe acesta, in mai multe randuri cu pistolul in cap, potrivit motivarii hotararii instantei de a-l aresta preventiv.

Intre timp, Tribunalul Bucuresti a ramas, vineri, in pronuntare, pe recursul lui Gigi Becali impotriva deciziei de joi a Judecatoriei Sectorului 1, care a respins cererea de eliberare a finantatorului Stelei.

"Indignarea opiniei publice se datoreaza tocmai faptului ca domnul Becali se afla in boxa si nu invers", a spus unul din avocatii lui Gigi Becali, Alexandru Chiciu, in pledoaria prin care a cerut Tribunalului Bucuresti sa admita cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Becali.

Chiciu a mai spus ca Judecatoria Sectorului 1 a retinut gresit ca ar fi o problema in randul opiniei publice, daca Gigi Becali ar fi lasat liber. Acelasi avocat a mai acuzat Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti ca nu a administrat nicio proba in favoarea lui Becali, desi avocatii acestuia au depus o lista cu 20 de martori care confirma teoriile lui Becali.

"Eu nu cer decat sa fiu lasat in libertate sub control judiciar, sub orice conditie. Le stabiliti dumneavoastra si eu le semnez. Eu nu stiu articole, eu vreau sa merg acasa", a spus Becali in ultimul cuvant din fata instantei.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#arestati Becali hoti, #bodyguard Becali arestat , #stiri Gigi Becali
Comentarii
C
Cheeky
rank 1
Poza Ioan din Chicago
Ioan din Chicago
rank 5