Reactie dura a patronului Gigi Becali dupa plecarea lui Hamroun din cantonamentul Stelei

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 18:24
8279 citiri
Reactie dura a patronului Gigi Becali dupa plecarea lui Hamroun din cantonamentul Stelei
Foto: Facebook / Jugurtha Hamroun

Algerianul Jugurtha Hamroun a refuzat sa participe duminica la antrenamentul tactic dinaintea meciului cu Sparta Praga de marti, el alegand sa plece din cantonamentul Stelei, lucru care i-a adus deja o aspra pedeapsa.

Jucatorul a plecat in Elvetia fara sa primeasca acceptul clubului si cel mai probabil el s-a dus sa negocieze ultimele detalii ale unui transfer in Qatar, la Al Sadd.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat in direct la televiziunea Sport.ro pentru a lamuri aceasta chestiune, el avand o reactie dura in ceea ce priveste plecarea lui Hamroun, pe care spune ca echipa nu se va mai baza in viitor, dar jucatorul va fi obligat sa ramana la echipa, altfel risca o suspendare din partea FIFA:

"Crede ca pleaca atunci cand vrea el, vine cand vrea. Sunt oameni in care nu poti sa-ti pui baza. A plecat de capul lui, pe urma am aflat ca s-a dus in Elvetia cu aia din Qatar. El poate sa plece, dar niciun ban sub 3 milioane. Doi ani suspendare si cu asta basta.

Steaua ingenuncheaza in fata unui fotbalist? Sau Becali ingenuncheaza in fata unui fotbalist? Niciodata! Ii dau salariu si sta, care-i problema? Il penalizam cu 25% din contract, pe urma il trimitem la 6 dimineata sa se antreneze la liceu. El se intoarce, o sa vina la echipa, dar nu va juca. Spunea ca e la Paris, noi am aflat ca e in Elvetia. Se intoarce in seara asta. Sa se antreneze, Liga Campionilor nu vede. Daca e slabita echipa, ce? Am niste principii si asa am razbit in viata!", puncta latifundiarul din Pipera.

Hamroun a primit deja amenda maxima pe care o prevede Regulamentul de Ordine Interioara de la Steaua, dupa cum clubul a comunicat oficial duminica dimineata.

Algerianul mai are 2 ani de contract cu Steaua, unde este platit cu 10.000 de euro pe luna.

Marti seara, vicecampioana va evolua la Sparta Praga in prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League, LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#reactie Becali despre plecare Hamroun, #Becali reactie dura plecare Hamroun, #Becali plecare cantonament Hamroun Steaua , #stiri Gigi Becali
Comentarii