Rusii au venit in Romania pentru a publica "adevarata poveste" a lui Gigi Becali (Video)

Marti, 08 Octombrie 2019, ora 08:01
15568 citiri
Rusii au venit in Romania pentru a publica "adevarata poveste" a lui Gigi Becali (Video)

O echipa de jurnalisti rusi a venit in tara noastra pentru a realiza un reportaj video de peste 30 de minute in incercarea de a afla "adevarul despre Gigi Becali".

Numeroasele declaratii controversate facute in ultimii ani l-au adus adesea pe Becali in atentia presei internationale, iar rusii de la Sports au venit special la Bucuresti pentru un reportaj video.

"Escroc sau victima? Iata adevarata poveste a lui Gigi Becali", este titlul reportajului realizat de rusi.

"Nimic nu este imposibil cand vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbarile in timpul meciurilor din celula puscariei, sa repare un Maybach de jumatate de milion de euro cu o ranga, sa se autonumeasca un nationalist si sa piarda de doua ori la alegerile prezidentiale", spune Alex Smolyaninov, autorul reportajului.

Pe parcursul materialului se aminteste ca Becali a facut afaceri dubioase cu statul, pentru care a si fost condamnat la inchisoare.

De asemenea, rusii afla si faptul ca Becali a sechestrat persoane si a fost condamnat pentru ca a incercat sa motiveze Universitatea Cluj ca sa nu piarda meciul cu CFR Cluj.

Nu avea cum sa lipseasca si conflictul cu Armata, dupa ce Becali a pierdut numele si marca in instanta.

Fostul fotbalist al ros-albastrilor, Sorin Ghionea, le-a transmis insa rusilor ca FCSB este adevarata Steaua.

"Aceasta este echipa care a continuat traditia Stelei. Eu am jucat cu emblema Stelei pe piept", le-a spus Ghionea rusilor.

Totodata, rusii au aflat si faptul ca Gigi Becali obisnuieste sa faca adesea schimbari si sa se implice intr-un stil agresiv la FCSB.

Pe aceasta tema ei au discutat cu Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor, care le-a transmis ca implicarea nu este atat de mare precum cea prezentata in presa si ca patronul vrea doar sa fie informat si tinut la curent.

De asemenea, Duckadam l-a laudat pe Becali pentru ca a investit masiv in transferuri, in special pentru ca a cumparat jucatori de la Viitorul lui Gica Hagi, dar si pentru ca a facut o baza moderna si o academie similara la Berceni.

Rusii au incercat sa discute si cu Gigi Becali, dar acesta a refuzat sa le acorde un interviu.

C.S.

Citeste si:
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Congresul în urma căruia s-a ales noul președinte al PNL a blocat de luni bune mai multe reforme importante promise de către partide înaintea alegerilor parlamentare și a dinamitat...
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
După patru luni în care principalii lideri din PNL s-au războit intern pentru propria tabără dinamitând coaliția de guvernare și principalele reforme promise în campania electorală, totul...
Sursa: Ziare.com