Sechelariu: Hrebenciuc este principalul vinovat de necazurile mele

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 10:46
2747 citiri
Sechelariu: Hrebenciuc este principalul vinovat de necazurile mele
Foto: Adevarul

Dumitru Sechelariu, unul dintre cei mai cunoscuti baroni ai PSD si fost primar al Bacaului, a disparut o vreme din peisajul public, insa in ultima perioada l-a atacat viruent, de mai multe ori, pe patronul Stelei, Gigi Becali.

Chiar daca sustine ca Gigi Becali are "un caracter infect,(...)are momente de handicap, nu este prea sanatos la minte, are o limita, ii scapa o bujie" Sechelariu il considera principalul vinovat de toate necazurile lui pe Viorel Hrebenciuc, cu care s-a certat in 2004, potrivit unui interviu acordat ziarului Adevarul.

Sechelariu a fost arestat preventiv in 2005 de catre procurorii anticoruptie pentru luare de mita, abuz in serviciu in scopul obtinerii de foloase necuvenite. A castigat toate procesele, dar ulterior au fost trimise de Inalta Curte de Justitie si Casatie spre rejudecare.

Hrebenciuc este, in opinia fostului primar al Bacaului, prietenul lui Gigi Becali si se afla permanent in spatele patronului stelist.

Cu Gigi Becali am fost "un prieten foarte bun". insa nu mai sunt "pentru ca are un caracter infect", spune Sechelariu in interviu. El adauga ca s-a simtit tradat de patronul Stelei, deoarece " m-a numit presedinte executiv, dar fara a semna un contract si apoi m-a vandut, m-a lasat cu promisiuni neonorate, inclusiv pe la cateva biserici. L-am crezut om de onoare".

"Dupa ce am cheltuit un milion de euro in campania electorala, m-a vandut", mai spune Sechelariu, care nu se sfieste sa arunce cu insulte la adresa lui Becali: "Are momente de handicap, nu este prea sanatos la minte, are o limita, ii scapa o bujie. I-am zis lui Becali ca daca isi cere scuze public, o sa-l iert. Eu sunt prieten si cu Hagi si i-am spus ca Gigi l-a sifonat".

Momentul de cadere financiara a baronului PSD este explicat simplu: "Deodata am cazut. Am imprumutat de la Iacubov 2.800.000 de euro pentru club sa-i inapoiez in trei ani si am format echipa. Dupa un an, deodata mi-a cerut banii inapoi. Nu s-a tinut de intelegere. A trebuit sa dau banii si s-a terminat totul".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dumitru Sechelariu acuzatii Hrebenciuc, #Dumitru Sechelariu acuzatii Becali, #interviu Dumitru Sechelariu , #stiri Gigi Becali