Becali si Piturca, atacati de Zapata

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 07:21
2858 citiri
Becali si Piturca, atacati de Zapata

Robinson Zapata, fostul portar al Stelei, i-a luat in colimator pe patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali, si pe fostul antrenor al echipei, Victor Piturca.

Goalkeeperul columbian i-a transmis lui Becali ca nu va putea face performanta atata timp cat ofera salarii de maxim 10.000 de euro pe luna.

"Stiu ca la echipa se ofera acum contracte de doar 10.000 de euro pe luna, dar eu cred ca pentru a obtine performante trebuie sa investesti! Jucatorii care fac diferenta si cei cu experienta costa. Ce s-ar intampla daca la Real ar castiga toti un milion pe an? Dar au si un Ronaldo, care face diferenta si ia 12 milioane", a declarat Zapata intr-un interviu publicat in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Tonul sud-americanului s-a schimbat atunci cand s-a referit la Piturca, antrenor pe care spune ca nu l-a inteles si pe care il acuza ca l-a distrus.

"Offf, Piturca! Nu l-am inteles pe acest om, iar ultimele sase luni au reprezentat un adevarat cosmar. A fost extrem de distant cu mine, nu a vrut deloc sa-mi explice de ce nu ma place. M-a distrus! Am vrut sa plec, aveam oferta, dar nici asa nu m-a lasat! Eu m-am antrenat mereu la fel, am acceptat si sa fiu la Steaua II. Nu am inteles de ce nu mi-a zis in fata ca nu are nevoie de mine. Mi-am dat seama mai tarziu ca el il adusese pe Stanca si de aceea nu mai avea nevoie de mine", a mai spus Zapata.

Robinson Zapata si-a reziliat intelegerea cu Steaua iar acum este liber de contract, insa se vorbeste tot mai mult de un transfer al sau la Galatasaray Istanbul, echipa pregatita de Gica Hagi.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Becali Piturca atacati Zapata, #Zapata critica Becali, #Zapata distrus Piturca , #Victor Piturca