Scenă incredibilă la Săptămâna Modei de la Paris. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată cu un lichid VIDEO

Duminica, 02 Octombrie 2022, ora 10:26
11741 citiri
Scenă incredibilă la Săptămâna Modei de la Paris. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată cu un lichid VIDEO
Bella Hadid

Casa de modă Coperni a depăşit graniţele tehnologiei în timpul show-ului său de primăvară-vară 2023, vineri, îmbrăcând-o pe Bella Hadid într-un lichid care, odată solidificat, a format o rochie.

Coperni, casa franceză fondată de Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant, a revoluţionat moda în cadrul show-ului de la Musée des Arts et Métiers din Paris.

La finalul spectacolului, pe scenă a apărut modelul american Bella Hadid, doar în lenjerie intimă, înainte de a fi stropită de trei bărbaţi cu un lichid care, odată solidificat, a format pe corpul modelului, în câteva minute, o rochie albă minimalistă.

Dezvoltată de Fabrican, o companie de ştiinţă a materialelor condusă de designerul de modă spaniol Manel Torres, această soluţie pulverizată pe Bella Hadid conţine fibre de bumbac şi fibre sintetice suspendate într-o soluţie de polimer care se evaporă atunci când lichidul intră în contact cu pielea.

Potrivit Vogue Business, Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant ar fi lucrat cu Manel Torres mai bine de şase luni pentru a perfecţiona efectul vaporizării şi rezultatul acesteia.

Cu această performanţă ambiţioasă, casa Coperni a reuşit să cucerească nu doar publicul prezent la prezentarea sa de modă, ci şi spectatorii de la distanţă. Pe Twitter, mulţi internauţi au numit această performanţă „un moment memorabil din istoria modei”.

"Este modul nostru de a celebra siluetele feminine. Am vrut să ne modernizăm estetica într-un mod mai elaborat şi ştiinţific", au declarat Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant într-un interviu pentru Vogue UK.

Citește și:
S-a acordat titlul pentru cea mai stilată persoană din lume FOTO
S-a acordat titlul pentru cea mai stilată persoană din lume FOTO
Revista britanică GQ a desemnat cea mai stilată persoană din lume, având de ales între o mulțime de personalități. Titlul a revenit fotomodelului american de 26 de ani, Bella Hadid,...
Cum arată Claudia Schiffer, la 52 de ani, după ce a născut trei copii FOTO
Cum arată Claudia Schiffer, la 52 de ani, după ce a născut trei copii FOTO
Claudia Schiffer, fotomodelul german care făcea furori pe orice podium în anii 1990, a ajuns la 52 de ani. Nemțoaica este căsătorită din 2002 cu regizorul Matthew Vaughn și împreună au...