Jennifer Lopez, primele detalii de la nunta cu Ben Affleck: cei doi s-au căsătorit la Vegas și au stat la coadă pentru certificat

Luni, 18 Iulie 2022, ora 08:03
4349 citiri
Jennifer Lopez, primele detalii de la nunta cu Ben Affleck: cei doi s-au căsătorit la Vegas și au stat la coadă pentru certificat
Ben Affleck și Jennifer Lopez

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi la în acte Jennifer Affleck.

"Aseară am zburat spre Vegas, am stat la coadă pentru certificat cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie spre capitala nunții din lume", a scris Lopez într-un newsletter adresat fanilor.

"În spatele nostru, doi bărbați s-au ținut de mână și s-au ținut unul pe celălalt. În fața noastră, un cuplu tânăr care a făcut trei ore cu mașina de la Victorville la aniversarea de doi ani a fiicei lor - toți dorind același lucru - pentru ca lumea să ne recunoască ca parteneri și să ne declarăm dragostea în fața tuturor prin simbolul antic și aproape universal al căsătoriei", a spus Jennifer Lopez.

Primele imagini de la nuntă: ce rochie a purtat Jennifer Lopez VIDEO

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru "Gigli" şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni.

Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din "Argo" sau "Gone Girl", a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.

#Ben Affleck, #Jennifer Lopez, #nunta j o rochie jennife rlopez , #stiri vedete
Comentarii