Deputatul Ben Oni Ardelean, cunoscut pentru pozițiile anti-LGBTQ, numit consilier onorific de premierul Florin Cîțu

Autor: N.G.
Vineri, 01 Octombrie 2021, ora 18:04
5229 citiri
Deputatul Ben Oni Ardelean, cunoscut pentru pozițiile anti-LGBTQ, numit consilier onorific de premierul Florin Cîțu
Deputatul Ben Oni Ardelean

Premierul Florin Cîțu l-a numit pe deputatul PNL Ben Oni Ardelean, liderul grupării conservatoare din PNL, în funcția de consilier onorific.

Decizia a fost publicată vineri, 1 octombrie 2021, în Monitorul Oficial.

Ben Oni Ardelean este deputat de deputat de Timiș și fost pastor baptist. În ultimii ani s-a remarcat în Parlament cu pozițiile sale împotriva căsătoriilor între persoane de același sex, a manifestărilor LGBTQ, precum și împotriva parteneriatului civil.

Ultima ieșire publică a avut loc pe 14 septembrie, după votul din Parlamentul European în urma căruia a fost adoptată rezoluția privind drepturile LGBTQ din Europa. „Aşa cum comunismul vechi a fost învins de oamenii buni şi cu frica lui Dumnezeu, aceeaşi soartă o va avea şi neocomunismul”, a scris acesta după ce l-a acuzat pe Dacian Cioloș că a votat împotriva României.

Felicit şi mulţumesc grupului de europarlamentari români, indiferent de culoarea politică, pentru votul împotrivă sau abţinerea în privinţa adoptării rezoluţiei Parlamentului European, care pe lângă alte absurdităţi, prevede și luarea de măsuri împotriva României şi a altor ţări europene, pe considerentul că nu recunosc căsătoriile de acelaşi gen.

Din păcate, rezoluţia a fost adoptată şi cu ajutorul lui Dacian Cioloş, care alături de 5 eurodeputaţi români din grupul Renew Europe, au votat fără jenă împotriva propriei ţări. În ultima perioadă, prin fiecare acţiune a acestor oameni, ne dăm seama că interesul şi dorinţa poporului român sunt elemente fără valoare, aruncate la coada listei lor de priorităţi.

Domnilor, în România familia are o formă precisă și clară, iar Biblia este considerată singura normă de viață și trăire pentru cei 98% de români creștini. Nu vom abdica de la principii, norme si morala creștină, indiferent cât veţi lupta împotriva acestora şi oricâte rezoluţii veţi mai adopta!

Aşa cum comunismul vechi a fost învins de oamenii buni şi cu frica lui Dumnezeu, aceeaşi soartă o va avea şi neocomunismul, atât cel în straiele curcubeului, cât și cel neomarxist, nivelator societal si nociv pentru viitorul țării! Doamne, ai milă!”, a scris deputatul liberal pe Facebook.

În urmă cu o zi, acesta scria pe pagina sa de Facebook: „Aflaţi în plină criză sanitară, economică şi politică, nu doar pe plan intern, ci și internaţional, vedem cu toţii cum problemele cu adevărat importante sunt abandonate în detrimentul promovării unor priorităţi false sau a unor curente dăunătoare, care nu îşi au locul şi rostul în ţara noastră. Ştim, în perioadă de instabilitate, societatea este uşor de divizat. Însă, ne-a fost încredințat rolul sacru de lupta pentru apărarea și coagularea societății. Să nu uităm asta!

Să oprim odată acest joc haotic şi să ne unim forţele pentru ţară. Oamenii au nevoie de o clasă politică responsabilă, cu diferenţe de opinie, dar cu aceeaşi prioritate: binele comun.

E timpul să lucrăm împreună pentru ceea ce contează cu adevărat și pentru vremurile ce ne așteaptă! România nu mai poate aștepta!”

Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#consilier, #onorific, #Ben Oni Ardelean, #Florin Citu, #premier , #stiri Ben Oni Ardelean