Are doar 20 de ani, dar i-a uimit pe toti. "E combinatia perfecta" (Video)

Luni, 13 Februarie 2012, ora 16:43
5920 citiri
Are doar 20 de ani, dar i-a uimit pe toti. "E combinatia perfecta" (Video)

Rodrigo Moreno Machado e numele jucatorului pe urmele caruia se afla mai toate gruparile cu bani din Europa.

Are 20 de ani, poate evolua ca atacant sau mijlocas ofensiv de banda, joaca la Benfica si e considerat "combinatia perfecta" deoarece e nascut in Brazilia, dar venit in Spania la o varsta frageda.

Rodrigo sau Rodri, asa cum sta scris pe spatele tricoului sau, si-a inceput cariera la Flamengo, insa a plecat la Ureca, in Spania, cu familia inca de la varsta de 12 ani.

Doi a stat la Ureca, pana in 2003, cand s-a mutat la Celta Vigo, unde avea sa-si petreaca urmatorii patru ani. In 2009, pe cand avea 18 ani, Rodri a trecut la Real Madrid, unde a impresionat la gruparea secunda, insa n-a prins niciun meci pentru prima echipa.

In 2010, fotbalistul nascut la Rio de Janeiro a fost cedat la Benfica, in schimbul a 6 milioane de euro. In acel sezon n-a jucat insa pentru lusitani, pentru ca a fost imprumutat un sezon in Premier League, la Bolton, acolo unde n-a rupt gura targului (doar un gol in 17 meciuri).

A revenit la Benfica in acest sezon si a devenit rapid o piesa de baza in echipa lui Jorge Jesus. Nu doar atat, dar marile echipe ale Europei au pus ochii pe el si intentioneaza sa-l achizitioneze in vara.

In weekend, Daily Mail anunta ca Arsenal, Manchester United si Manchester City il vor pe Rodri, a carui clauza de reziliere a contractului cu Benfica - 20 de milioane de euro - sunt dispuse s-o achite!

12 goluri a marcat pana acum Rodrigo in cele 20 de meciuri jucate in acest sezon pentru Benfica.

Joaca pentru nationala Spaniei

Desi e nascut in Brazilia, Rodrigo a preferat sa joace pentru Spania, iar chemarea la nationala mare a lui Vicente del Bosque va veni, fara indoiala, in curand.

Pana atunci, Rodrigo isi face veacul la nationala de tineret, pentru care a marcat pana acum 7 goluri in 5 meciuri! Inainte de under 21, braziliano-spaniolul a evoluat pentru Spania under 19 (11 meciuri - 6 goluri) si Spania under 20 (6 meciuri - 3 goluri.

Vizionati, mai jos, cateva din reusitele lui Rodrigo la Benfica:

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Rodrigo Moreno Machado, #benfica lisabona , #stiri Benfica Lisabona