Veste șoc la Real Madrid. Anunțul plecării lui Benzema a devenit oficial

Duminica, 04 Iunie 2023, ora 13:42
1711 citiri
Veste șoc la Real Madrid. Anunțul plecării lui Benzema a devenit oficial
Karim Benzema pleacă de la Real Madrid FOTO twitter

Ceea ce părea mai degrabă un zvon s-a adeverit astăzi la prânz. Golgheterul Realului părăsește echipa în aceaată vară.

"Real Madrid și căpitanul Karim Benzema au ajuns la un acord pentru a încheia perioadă extraordinară și de neuitat ca jucător la clubul nostru. Real Madrid dorește să își exprime recunoștința și afecțiunea pentru una dintre legendele clubului.

Karim Benzema este deținătorul Balonului de Aur și al premiului UEFA Jucătorul Anului 2022. Premiile au fost acordate după un sezon extraordinar, în special în Champions League. Căpitanul nostru a strălucit în meciuri memorabile și a ajutat-o pe Real Madrid să câștige al 14-lea trofeu european la Paris, fiind cel mai bun marcator al competiției, cu 15 goluri.

Karim Benzema este pe locul cinci în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariții, 647, și este al doilea marcator all-time pentru Real Madrid, cu 353 de goluri. Totodată, este al doilea cel mai bun marcator din toate timpurile pentru Real Madrid atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.

Cariera lui Karim Benzema la Real Madrid a reprezentat un exemplu de comportament și de profesionalism și a întruchipat valorile acestui club. Karim Benzema și-a câștigat dreptul de a-și decide viitorul.

Real Madrid este și va fi mereu casa lui Karim Benzema și le urează toate cele bune lui și familiei lui, în noua etapă a vieții. Marți, 6 iunie, un moment de adio pentru Karim Benzema va fi organizat la Real Madrid City, în prezența președintelui Florentino Perez", se arată într-un comunicat al clubului madrilen.

Karim Benzema joacă pentru Real Madrid din 2009 și a câștigat 25 de trofee cu “Galacticii”: 5 UEFA Champions League, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri în La Liga, 3 Cupe ale Spaniei și 4 Supercupe ale Spaniei.

Cel mai probabil, Benzema va juca în Arabia Saudită, la campioana Al Ittihad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Veste mare pentru Real Madrid. Cine e fotbalistul care a revenit la antrenamente
Portarul Thibaut Courtois a reluat antrenamentele individuale cu Real Madrid mai devreme decât era prevăzut, la mai puţin de o lună după operaţia de menisc de pe 20 martie, informează...
China este dispusă "să deschidă un nou capitol" în relaţia cu Coreea de Sud, susține un oficial de rang înalt de la Beijing
China este dispusă "să deschidă un nou capitol" în relaţia cu Coreea de Sud, susține un oficial de rang înalt de la Beijing
A treia cea mai importantă persoană din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, că ţara sa doreşte "să dezvolte" relaţiile cu Coreea de...
#Benzema, #Real Madrid, #plecare, #oficial, #Arabia Saudita, #contract , #stiri fotbal