Benzema a intrat în Ramadan cu un hat-trick! Francezul ține un post strict timp de o lună

Luni, 03 Aprilie 2023, ora 05:37
1979 citiri
Benzema a intrat în Ramadan cu un hat-trick! Francezul ține un post strict timp de o lună
Karim Benzema

Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică, pe teren propriu, echipa Real Valladolid, scor 6-0. Karim Benzema a marcat trei goluri în numai şapte minute din repriza întâi.

Realul a rezolvat meciul într-un sfert de oră. Mai întâi a deschis scorul Rodrygo, în minutul 22, pentru ca în minutul 29 să înceapă scurtul recital al starului Karim Benzema. A înscris mai întâi din centrarea lui Vinicius Jr (min. 29), apoi, trei minute mai târziu, din pasa aceluiaşi jucător, Benzema a făcut 3-0. În minutul 36 Benzema a reuşit hat-trick-ul, din assist-ul lui Rodrygo.

Benzema a început Ramadanul pe 1 aprilie, ceea ce înseamnă un regim sever, fără alimente solide, și cu mese doar înainte de răsărit și după apus. Ramadanul ține până la sfârșitul lunii.

„Nu are niciun impact, Ramadanul e parte din viața mea și religia mea face Ramadanul obligatoriu.

Pentru mine e foarte important și mă simt foarte bine când țin post. Sunt recunoscător că sunt sănătos”.

După 4-0 la pauză madrilenii nu s-au mai complicat în repriza secundă. Rodrygo a marcat în minutul 65, dar VAR a anulat golul pentru un henţ la Vinicius Jr, cel care dăduse pasa decisivă. Real a marcat totuşi pentru 5-0, prin Marco Asensio, iar ultima reuşită i-a aparţinut lui Lucas Vazquez, care a închis tabela în minutul 90, din pasa lui Eden Hazard.

Cu 59 de puncte, Realul se află pe poziţia secundă în clasament, iar Real Valladolid are 28 de puncte, ocupând locul 16.

Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
Pleaca vedeta braziliană a lui Real? Atacantul a dat un verdict clar
Pleaca vedeta braziliană a lui Real? Atacantul a dat un verdict clar
Atacantul brazilian al celor de la Real Madrid, Rodrygo, a comentatp zvonurile despre transferul său de la ”Galactici”. Despre Rodrygo s-a spus în ultimul timp, că va pleca de pe...
#Benzema, #Real Madrid, #Valladolid, #rodrygo, #asensio , #Real Madrid