Circ total între Benzema și Deschmaps. Cei doi se acuză de minciuni sfruntate

Sambata, 11 Martie 2023, ora 14:45
2383 citiri
Circ total între Benzema și Deschmaps. Cei doi se acuză de minciuni sfruntate
Benzema și Deschamps se acuză reciproc FOTO facebook

La începutul Cupei Mondiale 2022 din Qatar, atacantul Karim Benzema s-a accidentat din nou în timpul antrenamentului, cu puţin timp înainte de primul meci al Franţei împotriva Australiei.

Madrilenul, care a fost indisponibil pentru restul competiţiei, a părăsit apoi Doha în miezul nopţii. Conform unor informaţii, Balonul de Aur din 2022 ar fi putut rămâne în grup şi ar fi putut fi restabilit pentru finalul Cupei Mondiale. O versiune pe care Didier Deschamps o infirmă total: „Tot ce s-a spus după Cupa Mondială este fals! Este o minciună sfruntată”, a spus el, într-un interviu pentru Le Figaro.

Selecţionerul Didier Deschamps a vrut să clarifice lucrurile prezentând versiunea sa asupra faptelor. „În primul rând, am făcut lucrurile (din punct de vedere medical) aşa cum a trebuit şi Karim ştie bine. A sosit de la Real Madrid după câteva săptămâni fără activitate. El a avut ca obiectiv, la începutul cantonamentului, să fie disponibil pentru primul meci. În mintea mea, era un obiectiv, nu o obligaţie. La fel ca şi la Raphaël Varane. La fiecare şedinţă de antrenament, ne-am adaptat. S-a accidentat cu două zile înainte de meciul de deschidere. Medicul nostru l-a însoţit la clinică, se întorc la hotel la 00:15....”, a spus Didier Deschamps pentru Le Figaro.

Înainte de a reveni la discuţia lui cu „KB9”, în camera lui: "L-am văzut pe Karim în camera lui cu Franck Le Gall la 00:30. Între timp, Karim a transmis buletinul medical unei persoane în care are încredere din Madrid. Este supărat, îmi spune că e mort (pentru restul competiţiei). Examenele sugerează o revenire pe la 10 decembrie, discutăm împreună, înţeleg dezamăgirea lui. Ies din camera lui în jurul orei 1 dimineața, îi spun lui Karim să nu se grăbească să se întoarcă acasă. Mă duc să mă culc, jucătorii dorm. Când mă trezesc a doua zi dimineaţă, mi se spune că a plecat. Hotărâse să plece cu un zbor comercial. Îi scriu, mi-a răspuns când a aterizat. Acesta este adevărul, există doar unul singur şi atât.”

O versiune a faptelor aşteptată de săptămâni lungi şi care l-a făcut pe Karim Benzema să reacţioneze. „Dar câtă îndrăzneală”, a postat el într-un story pe Instagram.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un polițist din Ploiești este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual
Un polițist din Ploiești este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual
Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol de o femeie care a depus o plângere penală, aceasta reclamând faptul că ar fi abuzat-o sexual, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova...
Ambasadorul Israelului în România, după atacul Iranului: "Oricine ne atacă vom ataca înapoi"
Ambasadorul Israelului în România, după atacul Iranului: "Oricine ne atacă vom ataca înapoi"
În urma atacului cu drone al Iranului asupra Israelului, ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, a vorbit în direct la Antena 3 CNN . "Statul Israel este în stare de alertă în...
#Benzema, #Deschamps, #acuze, #circ, #declaratii, #minciuni sfruntate , #stiri fotbal