Cum arată noile benzinării de pe autostradă: Sunt mai mari, mai scumpe, au mai multe pompe de alimentare și spații de servicii. "O premieră pentru România"

Sambata, 25 Martie 2023, ora 14:37
6624 citiri
Cum arată noile benzinării de pe autostradă: Sunt mai mari, mai scumpe, au mai multe pompe de alimentare și spații de servicii. "O premieră pentru România"
Imagine dintr-o nouă benzinărie de pe autostradă FOTO economica.net

Grupul Rompetrol a deschis în prima parte a lunii martie patru noi stații de carburanți pe segmentul din Ardeal al autostrăzii A1, în apropierea localităților Pecica și Orăștie, câte două pe sens.

Benzinăriile sunt mai mari și au mai multe pompe de alimentare.

Spațiile de servicii se întind pe suprafețe mari, pot parca aproape 100 de automobile, iar, la interior, suprafețele sunt triple față de media celorlalte stații Rompetrol și includ zone dedicate pentru magazin, restaurant, cafenea, loc de joacă pentru copii, spații pentru mame cu copii și facilități pentru persoane cu handicap, scrie economica.net.

Fiecare stație are 45-65 de angajați, șase puncte de alimentare cu carburanți pentru autoturisme, două puncte de alimentare rapidă pentru camioane/ TIR/autobuze, o pompă AdBlue, un skid de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL), sisteme de recuperare vapori și iluminat led, plus patru posturi de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Pe lângă tradiționalul restaurant “Hei”, ale cărui servicii au fost extinse, în aceste stații sunt și restaurante KFC.

"O premieră pentru România"

„Este o premieră pentru România, un concept gândit integrat pentru spațiile de servicii de pe autostrăzi, care asigură accesul clienților la o gamă variată de produse și servicii, spații generoase pentru odihnă, relaxare sau savurarea mesei împreună cu cei dragi, precum și spații pentru producătorii locali și regionali. La acestea se adaugă stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice, precum și parteneriatul încheiat cu lanțul de restaurante KFC”, a declarat Cătălin Dumitru, director Retail și Marketing în cadrul KMG International (Rompetrol).

Cele patru stații fac parte dintr-un pachet de 12 centre de servicii care vor fi deschise pe autostrada A1, până la sfârșitul anului, cu o investiție totală estimată la peste 40 de milioane de dolari.

#benzinarii, #autostrada, #Romania, #Rompetrol, #concept nou , #soferi
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Poza Tricisport
Tricisport
rank 5
Au si clienti?