Bercea Mondial, dus din inchisoare la Spitalul Judetean din Craiova

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 13:39
1460 citiri
Bercea Mondial, dus din inchisoare la Spitalul Judetean din Craiova
Foto: Arhiva

Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, a fost dus, in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta, unde a ramas internat in sectia de urologie, fiind diagnosticat cu colica renala.

Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Craiova, Bercea Mondial a acuzat dureri, iar asistentul medical de serviciu al Penitenciarului Craiova l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova pentru ingrijiri medicale.

"La ora 24.00, detinutul a acuzat dureri in zona rinichilor si a fost internat pentru investigatii medicale. Acum este in afara oricarui pericol. Va ramane internat la sectia de urologie" , a declarat Catalin Borleanu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Craiova.

Bercea Mondial este incarcerat la Penitenciarul Craiova pentru tentativa de omor, dupa ce si-a injunghiat nepotul intr-un bar din Draganesti-Olt.

In aprilie, Bercea Mondial a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Craiova i-au mai trimis in judecata pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, pe sotia interlopului din Olt, Fanica Anghel, zisa Stela, pentru instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si incercarea de a determina marturia mincinoasa.

De asemenea, Bercea Mondial este cercetat intr-un dosar pentru evaziune fiscala, spalare de bani in forma continuata si inselaciune savarsita prin mijloace frauduloase.

Probatoriul a relevat ca Sandu Anghel a acordat, sub forma de avans (marfa si imprumuturi financiare), suma de 5.080.359,1 lei (peste 1.000.000 de euro), in conditiile in care intre societati nu s-au derulat tranzactii comerciale. Totodata, a ridicat din conturile societatilor administrate in baza unor documente fictive suma de 1.840.000,40 lei, reprezentand salarii.

Bercea Mondial este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, presa relatand ca acesta a fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetati de Politia Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite in urma unor plangeri facute intre ei, iar in prezent mai sunt in lucru sase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial.

In februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia avand loc la o biserica de cartier din Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Bercea Mondialu, #Bercea inchisoare spital, #Bercea Mondialu internat , #arest