Bercea Mondialu a ramas fara permisul de port-arma si doua arme letale

Joi, 03 Martie 2011, ora 17:25
2441 citiri
Bercea Mondialu a ramas fara permisul de port-arma si doua arme letale
Foto: Adevarul

Politistii din cadrul IPJ Olt au dispus, joi, retragerea permisului de port-arma, emis pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, precum si retragerea a doua arme letale.

Mai exact, este vorba de o arma de vanatoare si alta de tir, pe care interlopul din Slatina le detinea. Bercea are la dispozitie zece zile pentru a vinde sau a da in custodie armele.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Olt a declarat ca cele doua arme ar putea fi vandute si de politisti prin consignatie, banii urmand sa-i fie dati proprietarului, Sandu Anghel, noteaza Mediafax.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au luat aceasta decizie, intrucat Bercea este cercetat pentru "infractiuni cu violenta".

Bercea Mondialu are permis de conducere desi e analfabet

Pe de alta parte, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au anuntat, in urma cu doua zile, ca Bercea Mondialu, este cercetat intr-un alt dosar, anchetatorii incercand sa stabileasca modalitatea in care interlopul a obtinut permisul auto.

Bercea si-a obtinut permisul de conducere in 1990 la Inspectoratul de Politie al Judetului Olt, potrivit Gandul.

Desi este analfabet, interlopul are permis de conducere, fapt ce contravine legislatiei din Romania, dar cu toate acestea seful Politiei Rutiere spune ca nu ii poate anula permisul. Comisar-sef Lucian Dinita, sustine ca un permis de conducere poate fi anulat numai daca instanta "constata ca a fost obtinut fraudulos". Acesta a mentionat ca Parchetul ar putea sesiza instanta de judecata.

Bercea Mondialu ramane in arest

Intre timp, completul de judecata de la Tribunalul Olt, a decis, joi, ca Bercea Mondialu, acuzat de tentativa de omor, sa ramana in inchisoare. Instanta a respins astfel cererea de eliberare formulata de Bercea, care a cerut sa fie lasat in libertate pentru ca sufera de claustrofobie si nu suporta detentia.

Avocatii lui Bercea au declarat recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova, in termen de 5 zile.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel au fost cercetati de Politia Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite in urma unor plangeri facute intre ei, iar in prezent mai sunt in lucru sase dosare penale pe numele lui Bercea Mondialu.

Sandu Anghel a fost arestat de Tribunalul Olt intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bercea Mondialu arme letale, #interlop permis port arma , #arest
Comentarii