Bercea Mondialu ar putea fi eliberat

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 19:11
1824 citiri
Bercea Mondialu ar putea fi eliberat
Foto: ziarulring.ro

Magistratii Tribunalului Olt au dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea in cazul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, decizia fiind luata la termenul de marti al procesului in care Bercea este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot.

Potrivit judecatorului Gheorghe Biolan, purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt, avocatii lui Anghel Sandu au depus o noua cerere de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu cea de a nu parasi localitatea, aceasta fiind admisa. Decizia Tribunalului Olt nu este definitiva.

"Ca si in celelalte situatii decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Craiova", a declarat judecatorul Gheorghe Biolan.

Aceasta este cea de-a cincea cerere de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu cea de a fi judecat in libertate depusa de aparatorii lui Bercea.

Judecatorul de la Tribunalul Olt, Diana Cotoi, care a decis, marti, inlocuirea masurii de arestare preventiva cu cea de a fi cercetat in libertate este magistratul care a admis alte doua cereri care ulterior au fost respinse de Curtea de Apel Craiova.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, a fost arestat preventiv in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, pe Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

In aprilie, Bercea Mondialu a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Craiova i-au mai trimis in judecata pe fiul lui Bercea Mondialu, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, pe sotia interlopului din Olt, Fanica Anghel, zisa Stela, pentru instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si incercarea de a determina marturia mincinoasa.

De asemenea, Bercea Mondialu este cercetat intr-un dosar pentru evaziune fiscala, spalare de bani in forma continuata si inselaciune savarsita prin mijloace frauduloase.

Bercea este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, presa relatand ca acesta a fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel au fost cercetati de Politia Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite in urma unor plangeri facute intre ei, iar in prezent mai sunt in lucru sase dosare penale pe numele lui Bercea Mondialu.

In februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, ceremonia avand loc la o biserica de cartier din Constanta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Bercea Mondialu, #Bercea Mondialu arest, #eliberare Bercea Mondialu , #arest
Comentarii