Bercea Mondialu, interceptat cand voia sa musamalizeze tentativa de omor

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 10:26
2137 citiri
Bercea Mondialu, interceptat cand voia sa musamalizeze tentativa de omor
Foto: Arhiva

Bercea Mondialu a fost inregistrat de SRI in timp ce discuta la telefon despre incercarile sale de a musamaliza tentativa de omor.

Interlopul spunea ca "a vorbit cu un roman mare la telefon", potrivit inregistrarilor publicate de Adevarul.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor, ultraj si instigare la marturie mincinoasa.

Procurorii il acuza, de asemenea, pe fiul interlopului de tentativa de omor, iar pe sotia lui Bercea Mondialu de instigare la marturie mincinoasa.

Convorbirile lui Bercea Mondial a fost urmarite de Serviciul Roman de Informatii, in perioada in care pe numele interlopului nu se eliberase mandat de arestare preventiva. Unele convorbiri arata ca Bercea Mondialu a incercat sa-si obtina libertatea prin trafic de influenta.

A doua zi dupa comiterea tentativei de omor, interlopul a luat legatura cu sotia sa, Anghel Fanica zisa "Stela", pentru a-i da indicatii cum sa-l scape de ancheta.

Bercea Mondialu: Alo!

Stela: Da!

Bercea Mondialu: Sa vorbesti cu romanca din bar si sa-i spui sa declare ca ala a fost taiat langa usa de la intrare in bar.

Stela: Asa a spus ca declara !

Bercea Mondialu: Sa spuna ca ea a vazut cand a fost taiat. Sa spuna ca mai intai s-au impins si dupa aceea a bagat cutitul in el . Acest lucru l-am vazut cu ochii mei.

Stela: Asa i-am spus sa declare!

Bercea Mondialu: Si daca o intreaba de mine sa spuna ca nu ma cunoaste! Si sa declare ca fiul tau, Ambasador, l-a taiat. Si ca, crima nu a facut-o cu un cutit, a facut-o cu un briceag cu care l-a vazut in mana. Hai, bine!

Stela: Bine!

"Aseara am stat la Bucuresti! Am si eu oameni!"

De asemenea, Bercea Mondialu a sfatuit o persoana sa mearga la Craiova, pentru a se impaca cu Mercedes si fratii sai, promitand ca ii va restitui toti banii pe care-i va cheltui.

Bercea Mondialu: Alo!

Domn: Da!

Bercea Mondialu: Te sunam eu mai devreme, dar am discutat cu un roman mare la telefon. Te duci si tu la judecata la Craiova?

Domn: Cum sa nu ma duc?!

Bercea Mondialu: Du-te si discuta cu ei daca vor bine daca nu, iar bine! Nu sunt nici eu din acela de doi lei!

Domn: Stiu eu ! Tu unde esti acum !

Bercea Mondialu: Eu sunt pe drum, nu ma feresc de tine!

Domn: Sa nu stai acasa!

Bercea Mondialu: Nu ! Pana in prezent nu s-a dat niciun mandat! Aseara am stat la Bucuresti! Crezi ca am stat sa dorm! Am si eu oameni! Acum a plecat omul de la romanul cel mare. Du-te la Craiova si tu sa te ei dupa mine. Cand ajungi in Craiova sa te intalnesti cu rromii. Si te duci la spital si le spui ca vreau sa stai cu ei de vorba. Si le spui ca si ei au doua dosare grele. Tu le spui ca ei ma baga pe mine si eu pe ei si nu se rezolva nimic. Tu sa nu spui numai dupa ei !

Domn: Stiu!

Bercea Mondialu: Nici ei nu vor scapa de puscarie. Dupa ce ma leaga pe mine nici ei nu vor sta acasa. Ei au declarat ca fiul meu l-a tinut pe Mercedes si fiul meu l-a taiat.

Domn: Asa am auzit si eu ca ei l-au tinut si tu l-ai taiat.

"Toti au trait numai in spatele meu"

Bercea Mondialu recunoaste, la 18 februarie 2011, intr-o discutie telefonica cu o persoana necunoscuta comiterea faptelor.

Bercea Mondialu: Da!

Domn: Sa traiesti, frate!

Bercea Mondialu: Sa fii sanatos!

Domn: Ce ai facut? Ca am vazut la televizor.

Bercea Mondialu: Tu nu ai vazut ce a declarat baiatul lui Felix ca l-am taiat eu!? Eu ma jur pe copii daca l-am taiat eu! L-a taiat baiatul meu!

Domn: Dar tu erai plecat la Bucuresti?

Bercea Mondialu: Am plecat si m-am intors! Si m-am dus sa il caut pe baiatul meu... care mi-a furat banii. Si eram cam baut si m-am dus acolo in bar. Si l-am vazut acolo pe baiat si i-am spus omoara-i ma! Si eram beat! Si baiatul meu la taiat pe fiul lui Felix. Si ei spun ca eu l-am taiat.

Domn:: Si acum cum faci?

Bercea Mondialu: Sa vedem! Cine este pe bune cu romanul ala?

Domn: Care?

Bercea Mondialu: Stii tu! Cu romanul ala al vostru de la Slatina!

Domn: Vorbeste si tu cu ei. Pe ascuns, nu prin telefon!

Bercea Mondialu: Bine, lasa ca vorbesc eu! Am vorbit azi cu F si l-am intrebat de ce vrea el sa ma bage pe mine la puscarie?! Si el a spus ca nu el ma baga si ca romanii vor sa ma bage! De ce spune ca romanii, daca eu nu l-am taiat pe baiatul lui?

Domn: Si ai vorbit cu romanii?

Bercea Mondialu: Da! Si baiatul meu a recunoscut ca l-a taiat el!

Domn: A recunoscut baiatul tau?!

Bercea Mondialu: Da! Si a spus ca el 1-a taiat!

Domn: Si este rau cu victima?

Bercea Mondialu: A fost, dar nu mai este! Ei spun la televizor ca i-a taiat Bercea interlopul!

Domn: Am vazut!

Bercea Mondialu: Saracii astia inapoiati! Ei vor sa ma inchida cei de la politie pe mine si sa ramana ei! Daca ma inchide pe mine, ii aresteaza si pe ei toti!

Domn: Asa este!

Bercea Mondialu: Ei toti au trait numai in spatele meu, ca Bercea este tare!Vezi ca vine A si cu F acasa. Tu sa ii intrebi, ce au de gand? Vor sa ma bage la puscarie?

Domn: Pe unde sunt ei acum?

Bercea Mondialu: Au plecat din Italia!

Domn: Si A...R a venit, ca era plecat!

Bercea Mondialu: Da! I-a sunat Felix si cu niste tigani de la Pitesti si i-a intrebat de ce nu stau de judecata sa se termine povestea. Si nu vor!

Domn: Asta le-am spus si eu!

Bercea Mondialu: Tu ce crezi, ca eu sunt panarama? Felix i-a sunat de mai multe ori. Le-a spus ca ei nu se potolesc decat cand va muri cineva din neam!

Domn: Si romanii spun ca de doi ani tot va certati!

Bercea Mondialu: Daca ei stiu ca au belea cu mine, de ce au venit la bar la mine?!

Domn: La care bar?

Bercea Mondialu: Cel de la cabana de sus! Acolo langa posta! Hai, bine, ca ma doare capul!

Domn: Bine!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Bercea Mondialu interceptari, #Bercea Mondialu proces, #Bercea Mondialu tentativa omor , #arest