Bercea Mondialu ramane dupa gratii

Marti, 27 Septembrie 2011, ora 15:12
1350 citiri
Bercea Mondialu ramane dupa gratii
Foto: adevarul.ro

Bercea Mondialu, pe numele sau real Sandu Anghel, ramane in arest, au decis, marti, magistratii de la Curtea de Apel din Craiova, care au admis apelul procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt.

Seful interlopilor din Olt se afla acum la Penitenciarul Spitalului Jilava, unde a fost transferat luni, relateaza Realitatea TV.

Joi el va fi supus unei expertize psihiatrice intrucat in dosarul sau a aparut un ceriticat medical care atesta ca in 2005 a fost internat intr-un spital de psihiatrie. Diagnosticul dat a fost schizofrenie.

Mondialu este cercetat pentru ca si-ar fi injunghiat nepotul. Din dosarul penal inaintat fac parte si acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Bercea Mondialu este aparat de casa de avocatura a lui Sorin Calafus, care l-a desemnat pe fiul sau, Serban Calafus sa se ocupe de caz. Acesta din urma este si avocatul fratelui presedintelui Traian Basescu, care i-a oferit garantii lui Bercea Mondialu in ceea ce il priveste pe avocat.

Mircea Basescu neaga insa ca i-ar fi trimis un aparator legal lui Sandu Anghel.

Legatura lui Mondialu cu familia Basescu a fost confirmata de mai multe stenograme care au aparut in raportul final al Comisiei de Disciplina. Acestea dezvaluie ca Mircea Basescu ar fi primit 300.000 de euro de la familia Anghel pentru a-i reda interlopului libertatea. O alta dovada a relatiei este prezenta lui Mondialu la inmormantarea mamei presedintelui, care a avut loc in octombrie. Se pare ca inculpatul si fratele presedintelui ar fi incuscriti. Acesta din urma a botezat-o pe nepoata lui Bercea.

Avocatul Calafus este de parare ca magistratii olteni sunt aproape de o "eroare judiciara" pentru ca Mondialu este nevinovat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#acuzatii Bercea Mondialu, #expertiza psihiatrica, #dosar penal omor, #legaturi Bercea presedinte , #arest