Bercea Mondialu ramane in arest

Joi, 03 Martie 2011, ora 15:15
2653 citiri
Bercea Mondialu ramane in arest
Foto: Romania Libera

Bercea Mondialu, acuzat de tentativa de omor, ramane dupa gratii, a decis, joi, completul de judecata de la Tribunalul Olt.

Instanta a respins astfel cererea de eliberare formulata de Bercea, care a cerut sa fie lasat in libertate pentru ca sufera de claustrofobie si nu suporta detentia.

Avocatii lui Bercea au declarat recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova, in termen de 5 zile.

In momentul in care a auzit decizia Instantei Bercea si-a pus mainile in cap, afirmand: "nu se poate", potrivit Antena 3. Sedinta de joi a fost intrerupta timp de cateva minute, deoarece Bercea Mondialu a spus ca se simte rau si a fost scos, pentru putin timp, afara.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a fost arestat in urma cu o saptamana si jumatate pentru tentativa de omor calificat, fiind acuzat ca si-a injunghiat nepotul. Bercea s-a declarat nevinovat, precizand ca nu ar fi fost capabil sa-si atace nepotul pe care el l-a crescut.

Judecarea cererii de eliberare a lui Bercea Mondialu, amanata (Video)

Tribunalul Olt a amanat, miercuri, judecarea cererii de eliberare sub control judiciar depusa de avocatii lui Sandu Anghel, din cauza ca dosarul nu a ajuns inca la aceasta instanta.

Bercea Mondialu se afla in arest preventiv la sediul IPJ Olt din data de 20 februarie. Acesta este al doilea recurs depus de Bercea Mondial la masura arestarii preventive pentru tentativa de omor.

In urma cu o saptamana, Curtea de Apel Craiova a respins primul recurs depus de Sandu Anghel.

Bercea Mondialu a fost prins la 19 februarie, in cartierul Ferentari din Bucuresti. El fusese dat in consemn la frontiera, dupa ce, in data de 17 februarie, si-ar fi injunghiat un nepot in timpul unui scandal petrecut in Draganesti-Olt.

Bercea Mondialu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Ulterior, magistratii Tribunalului Olt au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele sau, pentru infractiunea de tentativa de omor.

Bercea Mondialu este cel mai cunoscut interlop din judetul Olt. Desi pe numele sau si al unor membri ai familiei sale au fost intocmite in timp peste 100 de dosare, pentru savarsirea maimultor infractiuni, acesta nu a stat nicio zi in arest si nici nu a executat vreo zi de inchisoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Bercea Mondialu arest, #Tribunalul Olt cerere eliberare , #arest