Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest preventiv - decizie definitiva

Vineri, 01 August 2014, ora 16:38
1640 citiri
Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest preventiv - decizie definitiva

Marius Constantin, ginerele interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ramane in continuare in spatele gratiilor dupa ce vineri magistratii Curtii de Apel Constanta au respins recursul formulat de acesta impotriva masurii arestarii preventive, decizia fiind definitiva.

Recursul a fost facut dupa ce, luni, judecatorii Tribunalului Constanta au respins noua solicitare a lui Marius Constantin de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cercetarea in stare de libertate sub control judiciar sau arestarii la domiciliu.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest, a decis Curtea de Apel Constanta

Pe 23 iunie, procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata a cinci inculpati in dosarul ce-l vizeaza pe Mircea Basescu. Acestia sunt ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, aflat in stare de arest preventiv pentru santaj cu circumstante agravante in stare de recidiva, fiica lui Bercea, Izaura Anghel, precum si minorul de 17 ani Grinica Anghel - pentru santaj cu circumstante agravante, cei doi aflandu-se sub control judiciar.

In acelasi dosar penal au mai fost trimisi in judecata pentru santaj fiul lui Bercea, Florin Anghel, care este in penitenciar pentru executarea pedepsei intr-o alta cauza, si mama acestuia si a Izaurei, Fanica Anghel, arestata intr-un alt dosar.

Ginerele lui Bercea Mondial, eliberat. Ce se intampla cu Izaura Anghel

Mircea Basescu si Marian Capatana - persoana care ar fi avut rol de intermediar - sunt si ei arestati preventiv intr-un dosar de trafic de influenta, instrumentat de DNA Bucuresti.

Potrivit DNA, in perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, Mircea Basescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denuntator (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Capatana, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistratii investiti cu solutionarea cauzei referitoare la infractiunea savarsita de tatal acestuia (Sandu Anghel), precum si a altor cereri incidente in respectiva cauza, in scopul de a obtine o hotarare favorabila, fie condamnarea la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ginere Bercea Mondial arest preventiv, #Marius Constantin arest preventiv , #arest