Fiica lui Bercea, despre Mircea Basescu: Mi-a spus ca au ajuns la frate'su 300.000 de euro

Joi, 17 Iulie 2014, ora 12:33
8101 citiri
Fiica lui Bercea, despre Mircea Basescu: Mi-a spus ca au ajuns la frate'su 300.000 de euro

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a declarat joi, la iesirea din sala de judecata a Tribunalului Constanta, ca Mircea Basescu i-ar fi spus ca la fratele sau, Traian Basescu, ar fi ajuns 300.000 de euro.

La observatia unui jurnalist ca se vehicula existenta unor inregistrari din care ar reiesi foarte clar ca ar fi ajuns bani si la Traian Basescu, Izaura Anghel a precizat: "Au fost, intr-adevar au fost, da' nu se mai exista".

De asemenea, ea a mentionat ca familia sa a pierdut inregistrarile, si nu anchetatorii.

"Noi, noi, nu anchetatorii. (...) Era cand spunea el (Mircea Basescu - n.red.) ca au ajuns la frate-su' 300 de mii de euro. (...) Cum a spus ca i-a dat si lu' Laura Codruta Kovesi si inregistrarea... A inregistrat DNA-ul vorba asta, dar vad ca la dosar nu exista. (...) Din ce cauza, nu stiu", a declarat fiica lui Sandu Anghel, citata de Digi 24.

De asemenea, Izaura Anghel a afirmat ca Mircea Basescu ar fi spus ca le da toti banii inapoi si ca acesta s-ar fi certat cu sotia din cauza banilor, dar si ca Doinita Basescu ar fi stiut demult despre acest subiect, insa fiica lui Bercea Mondial a mentionat ca inregistrarile care sa dovedeasca aceste lucruri au fost pierdute.

La randul sau, avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, a subliniat ca a solicitat revocarea masurii preventive a controlului judiciar, in cazul Izaurei Anghel, motivand ca "are in ingrijire trei frati minori si un copil minor al sau".

Totodata, despre fratele acesteia, Grinica Anghel, avocatul a afirmat ca acesta "a spus ca are o oferta in Slatina, unde poate sa lucreze ca muncitor necalificat, sa-si castige existenta. In Draganesti nu are posibilitatea sa-si castige existenta".

Abraham a mentionat ca nu a gasit inregistrarea despre Traian Basescu, adaugand ca transcrierile inregistrarilor din 26 mai, ziua in care DNA a organizat flagrantul in biroul lui Mircea Basescu, lipsesc de la dosar. De asemenea, el a subliniat ca din inregistrarile existente nu rezulta niciun element de amenintare sau de constrangere a lui Mircea Basescu.

Fiica lui Bercea Mondial: Banii sunt la Mircea Basescu, el l-a trimis pe Capatana la noi

Izaura Anghel, Grinica Anghel si ginerele lui Sandu Anghel, Marius Constantin, s-au prezentat joi dimineata la Tribunalul Constanta, unde se judeca dosarul lui Mircea Basescu, afirmand ca banii sunt la fratele presedintelui si ca acesta l-ar fi trimis pe Marian Capatana la familia lui Bercea Mondial.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....