DOSARUL BERCEA MONDIAL. "Mariane, unde e banii?". Nicio declaratie sau proba din dosar nu au reusit sa dezlege misterul din cazul "Mita pentru eliberarea lui Bercea"

Marti, 01 Iulie 2014, ora 00:42
200 citiri
Declaratia pe care a dat-o Marian Capatana in fata judecatorului de la Tribunalul Bucuresti, in data de 20 iunie, precum si cea a lui Mircea Basescu, se pare ca mai fac putina lumina in acest caz complicat.

Punand cap la cap spusele lor, ale membrilor clanului Bercea, dar si informatiile rezultate din stenogramele interceptarilor facute de-a lungul timpului cand de SRI, cand de fiul lui Bercea (cu telefonul sau cu "cravata"), cand de DNA ajungem la concluzia ca nu stim cu siguranta daca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.