Bercea Mondial vrea in libertate - cere eliberarea conditionata

Marti, 01 Iulie 2014, ora 09:36
1945 citiri
Bercea Mondial vrea in libertate - cere eliberarea conditionata
Foto: Digi24

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost adus, marti, la Tribunalul Olt, unde se judeca cererea sa de eliberare conditionata. Bercea Mondial ispaseste o pedeapsa de 8 ani si 9 luni pentru tentativa de omor calificat.

Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost data dupa ce Bercea Mondial si-a injunghiat unul dintre nepoti, in 2011.

El a fost adus inca de la ora 9 la Tribunalul Olt, cu duba Politiei, dar de data aceasta jurnalistilor nu li s-a mai permis accesul in curtea institutiei. In urma cu cateva saptamani, Bercea Mondial le-a strigat, din duba, jurnalistilor, ca ar fi dat mita 2 milioane de euro, care ar fi ajuns la procurorul sef al DNA, presedintele Inaltei Curti si la Vasile Blaga, dar toti trei au negat vehement acuzatiile.

UPDATE: Dupa circa o ora, Bercea Mondial a fost dus inapoi in penitenciar. Cererea de eliberare conditionata nu s-a mai discutat, pentru ca el nu a mai recunoscut ca a depus-o, informeaza B1TV.

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt, Gheorghe Biolan, a declarat ca "instanta a constatat ca nu avem o cerere valabil introdusa", dupa ce s-ar fi depasit termenele.

Ramane de vazut cine plateste cheltuielile cu deplasarea inutila a lui Bercea Mondial si ce sanctiuni risca acesta daca se va dovedi ca a facut cerere si acum nu mai recunoaste.

Aceeasi instanta va judeca la data de 10 iulie si solicitarea lui Bercea Mondial pentru revizuirea cauzei in care a fost condamnat pentru tentativa de omor calificat, informeaza Digi24.

In plus, avocatii sai au mai cerut magistratilor aplicarea legii mai favorabile, in contextul intrarii in vigoare a noului Cod Penal, dar magistratii si-au declinat competenta catre Tribunalul Dolj.

Familia lui Bercea Mondial este acuzata de santaj de Mircea Basescu, fratele presedintelui, arestat preventiv sub acuzatia ca ar fi luat mita pentru a-l scapa de o parte din pedeapsa cu inchisoarea.

Mircea Basescu, judecatorilor: Nu am vazut banii de la familia lui Bercea Mondial, doar punga

Intermediarul din dosarul Bercea-Basescu: E o facatura a lui Voiculescu!

Avocatul fratelui lui Bercea Mondial, Bogdan Mitrache a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la un client cu scopul de a influenta decizia magistratilor care urmau sa judece un dosar.

Avocatul fratelui lui Bercea Mondialu, prins in flagrant cand lua mita pentru a influenta justitia

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bercea Mondial eliberare conditionata, #Bercea Mondial condamnat omor , #proces
Comentarii
Poza marin123
marin123
rank 5
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5