Judecarea cererii de eliberare a lui Bercea Mondialu, amanata (Video)

Miercuri, 02 Martie 2011, ora 10:51
1656 citiri
Judecarea cererii de eliberare a lui Bercea Mondialu, amanata (Video)
Foto: Arhiva

Magistratii Tribunalului Olt au amanat pentru joi judecarea cererii de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu.

Instanta a luat decizia amanarii judecarii cauzei din lipsa dosarului de fond, Bercea Mondialu urmand sa fie adus in fata instantei joi, la ora 12,00.

Avocatul a depus marti cererea de eliberare a lui Bercea Mondialu, care sustine ca nu poate suporta conditiile din arest pentru ca sufera de claustrofobie.

In aceasta saptamana, pe numele lui Bercea Mondialu a mai fost deschis inca un dosar de cercetare, procurorii din Olt anchetand modul in care Sandu Anghel a obtinut permisul de conducere, avand in vedere ca nu stie sa scrie si intampina mari dificultati la citire.

La interogatoriu acesta a declarat ca a luat permisul de conducere auto dupa ce a dat spaga.

"La data de 1 martie 2011, la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, a fost inregistrat dosarul nr. 327/PA/2011, in care se efectueaza cercetari cu privire la modul de dobandire a permisului de conducere de catre numitul Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Bercea Mondialu vrea sa fie eliberat ca e claustrofob

Bercea are permis de conducere auto din 1990 si documentul i-ar putea fi anulat daca se dovedeste ca a incalcat grav regulile de circulatie.

In prezent, Bercea Mondialu este arestat preventiv, pentru 29 de zile, fiind acuzat de tentativa de omor calificat, dupa ce unul dintre nepotii sau, Ionut Anghel, zis Mercedes, l-a acuzat ca l-a lovit cu un cutit in spate.

Din anul 2005 si pana in prezent Sandu Anghel si membrii familiei sale au fost cercetati de catre procurorii din judetul Olt in 63 de dosare, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Olt. In noua dintre acestea s-a dispus trimiterea in judecata.

Inspectoratul Judetean de Politie Olt a facut cercetari in 120 de dosare in care sunt implicati Bercea si membrii familiei sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#proces bercea mondialu, #mondialu arestat, #bercea mondialu eliberat claustrofob , #proces