Un fost selecționer al Ungariei vine antrenor la Sepsi: “Acum să vedem dacă e el”

Miercuri, 29 Noiembrie 2023, ora 19:34
1905 citiri
Un fost selecționer al Ungariei vine antrenor la Sepsi: “Acum să vedem dacă e el”
Bernd Storck

Patronul clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că, după despărţirea de Liviu Ciobotariu, noul antrenor va fi anunţat joi seară. El nu a spus numele tehnicianului, însă a precizat că este vorba de un german.

”A fost dorinţa noastră (n.r. despărţirea de Liviu Ciobotariu). Totdeauna la fotbal ştiţi cum e, când nu sunt rezultate, trebuie să luăm o decizie. Echipa are nevoie de un şoc. Avem foarte mare nevoie de un şoc. Nu eram supărat pe antrenori. Nu poţi să schimbi 20 de jucători. Vreau să-i mulţumesc domnului Ciobotariu, cu el am ajuns aproape de grupele Conference League. Mâine, la ora 17:00, o să numim un alt antrenor. Am promis că doar mâine (n.r. îi va dezvălui identitatea) la ora 17:00. Este un antrenor străin. Nu a fost niciodată în România. Costel Gâlcă e încă în Polonia. Noi nu putem să mai aşteptăm. Noi am ales antrenorul. Este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care ştie să lucreze cu băieţii. Cred că va avea o mână de fier”, a spus Dioszegi la Digi Sport.

Întrebat dacă noul antrenor va fi Bernd Storck (fost selecționer al Ungariei, în perioada 2015-2017), el a răspuns: “Acum să vedem dacă e el (n.r. Bernd Storck) sau nu. Eu consider că dacă e un antrenor bun, o să îşi dea seama uşor-uşor. Antrenorul secund e din Sfântu Gheorghe şi o să vorbească cu el. Am discutat şi cu el. Ideile lui sunt pe placul meu. E un antrenor căruia îi place să atace, face pressing sus. Atunci redevenim echipa care am fost cu domnul Bergodi, când am avut posesia 55-65%”.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cine e croatul desemnat selecționer al naționalei de fotbal a Chinei
Cine e croatul desemnat selecționer al naționalei de fotbal a Chinei
Croatul Branko Ivankovic a fost numit antrenor principal al echipei naţionale de fotbal a Chinei, a anunţat sâmbătă Asociaţia chineză de fotbal (CFA). Branko Ivankovic, în vârstă de...
Echipa de tradiție care va avea al șaselea antrenor în opt luni
Echipa de tradiție care va avea al șaselea antrenor în opt luni
Valsul antrenorilor continuă la Botafogo. Cu o singură victorie în ultimele şase meciuri, clubul brazilian, deţinut de John Textor, care este proprietar şi la Olympique Lyon, s-a despărţit...
#Bernd Storck, #sepsi, #antrenor, #Ungaria , #stiri fotbal