Karius, portarul imprumutat de Liverpool in Turcia, s-a facut din nou de ras cu doua faze demne de cascadorii rasului (Video)

Sambata, 11 Ianuarie 2020, ora 17:14
8095 citiri
Karius, portarul imprumutat de Liverpool in Turcia, s-a facut din nou de ras cu doua faze demne de cascadorii rasului (Video)
Foto: thisisanfield.com

Fostul portar de la FC Liverpool, portarul care a "ingropat" echipa cormoranilor in finala de Liga Campionilor de acum doi ani cu Real Madrid, s-a mai facut o data de ras, de aceasta data din postura de goal-keeper al celor de la Besiktas.

Loris Karius a comis-o din nou, iar fazele de cascadorii rasului pentru care a devenit celebru si la Liverpool s-au intors si in timpurile in care el evolueaza pentru turcii de la Besiktas.

Echipa in alb si negru a disputat un meci amical cu cei de la Altinordu, partida care s-a incheiat la egalitate, 2-2. Karius a fost fara indoiala "eroul" negativ al partidei, caci el si-a marcat un autogol stupid si a mai oferit apoi un alt moment de antologie.

Portarul german si-a dat un autogol in minutul 12 in meciul de mai sus, iar cinci minute mai tarziu a starnit rasetele tuturor dupa ce mingea i-a trecut pe langa picior si a intrat in plasa, desi el voia sa o opreasca.

Karius a fost imprumutat de Liverpool la Besiktas, la putina vreme dupa acea celebra finala de Champions League cu Real Madrid, pierduta de alb-rosii cu 3-1, meci in care neamtul a fost din nou protagonist..din pacate nu in sensul dorit de englezi.

Germanul va implini in luna iunie 26 de ani si se va intoarce la Liverpool vara viitoare daca gruparea sa turca de acum nu va plati la finele imprumutului suma de 8 milioane de euro.

Cota de piata a lui Loris Karius in acest moment este de 5 milioane de euro.

Citește și:
Sorin Grindeanu, somat s─â opreasc─â „petrecerea cu muzic─â ┼či brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie l─âut─âreasc─â”
Sorin Grindeanu, somat s─â opreasc─â ÔÇ×petrecerea cu muzic─â ┼či br├ónzeturi fineÔÇŁ din trenul regal pe 1 decembrie. ÔÇ×Blasfemie l─âut─âreasc─âÔÇŁ
Liderul PNL Ia┼či, deputatul Alexandru Muraru, ├«i cere ministrului Transporturilor s─â stopeze o petrecere privat─â, cu muzic─â l─âut─âreasc─â, ce ar urma s─â fie organizat─â ├«n vagoanele...
Func╚Ťia ob╚Ťinut─â de Marcel Ciolacu în rândul social-democra╚Ťilor europeni. „Acest post m─â onoreaz─â”
Func╚Ťia ob╚Ťinut─â de Marcel Ciolacu ├«n r├óndul social-democra╚Ťilor europeni. ÔÇ×Acest post m─â onoreaz─âÔÇŁ
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat s├ómb─ât─â, 26 noiembrie, c─â numirea sa ca vicepre┼čedinte al Interna┼úionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale ┼či de Est reprezint─â o...
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0