Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noi confirmari la B'estfest si bilete la pret redus

Joi, 02 Februarie 2012, ora 12:19
1645 citiri
Noi confirmari la B'estfest si bilete la pret redus

Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah si Obituary sunt numele care imbogatesc afisul B'estfest de vara aceasta, evenimentul urmand sa aiba loc in perioada 6-8 iulie, in acelasi loc ca si anul trecut, B'estfest Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Incepand de miercuri, 1 februarie, si pana in 15 martie, cei care vor sa-i asculte live isi pot cumpara abonamente cu 20% reducere, se anunta pe site-ul festivalului.

Biletele vor fi disponibile atat online pe www.MyTicket.ro sau www.biletoo.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei.

Dupa 15 martie, abonamentele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adauga voucherul de camping in valoare de 15 lei. In zilele evenimentului, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, la pretul de 285 de lei, voucherul pastrandu-si aceeasi valoare.

Dupa finalizarea programului pe zile, vor fi puse in vanzare si biletele de o zi, la pretul de 125 de lei in early bird, respectiv 150 de lei la intrare.

Garbage - una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, Caro Emerald - artista preferata a clasamentelor muzicale din 2011, Selah Sue - revelatia soul/reggae a anului trecut, The Qemists - una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass, si Mala Vita - nume reprezentativ al curentului punk balkanic, se alatura astfel lui Milow si Andy C in programul noii editii B'estfest.

Iubitorii de metal extrem au si ei doua motive in plus de bucurie, Meshuggah si Obituary fiind cele mai recente confirmari pentru scena rock, dupa Kreator.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Garbage B estfest, #Bestfest 2012 trupe, #bilete B estfest, #Obituary B estfest 2012 , #stiri Bestfest