Beyonce a nascut gemeni

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 10:50
7254 citiri
Beyonce a nascut gemeni
Foto: Instagram/Beyonce

Cantareata americana Beyonce si sotul sau, rapperul Jay-Z, sunt parinti de gemeni, potrivit unor surse citate de mass-media din SUA. Nasterea este invaluita de mister - nu se cunoaste nici macar data exacta la care a avut loc.

"Cei doi artisti sunt foarte fericiti si au inceput sa raspandeasca vestea in cercul lor de apropiati", a povestit o sursa pentru People.

Sexul gemenilor nu e inca cunoscut si nici data la care Beyonce a nascut.

Insa speculatiile au impanzit Internetul. Se pare ca cei doi copii au venit pe lume luni seara sau marti, intr-o locuinta inchiriata cu 100.000 de lire sterline, unde a fost transportat echipament medical, inclusiv incubatoare.

Asta pentru ca Jay-Z a renuntat la aparitia sa la gala Songwriters Hall Of Fame din New York, de la inceputul saptamanii, iar acest lucru a alimentat zvonurile.

Ba mai mult, tot atunci, sora lui Beyonce, Solange, a fost in vizita la faimoasa cantareata, iar marti numarul bodyguarzilor de la fata locului a crescut simtitor, potrivit Daily Mail.

Beyonce si Jay-Z au anuntat ca asteapta gemeni in luna februarie, odata cu o fotografie postata pe Instagram.

De atunci, cantareata a mai aparut la diverse evenimente si a facut cateva sedinte foto pe care le-a publicat pe retelele de socializare, inclusiv alaturi de primul lor copil, Blue Ivy, in varsta de 5 ani.

C.P.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Beyonce nascut gemeni, #Beyonce nascut, #Beyonce gemeni , #Jay-Z