Beyonce a gasit solutia pentru a nu mai aparea urat in fotografii

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 15:09
4674 citiri
Beyonce a gasit solutia pentru a nu mai aparea urat in fotografii

Nemultumita de cum a fost surprinsa intr-o serie de fotografii din timpul show-ului de la Super Bowl, Beyonce a decis sa interzica fotografilor profesionisti sa mai faca instantanee in timpul concertelor din actualul sau turneu. O decizie care are insa si dezavantaje pentru artista.

Spectacolul de la Super Bowl 2013 a reprezentat un real succes pentru Beyonce. Timp de 14 minute, aceasta a captivat atentia a peste o suta de milioane de telespectatori, in timpul pauzei celui mai vizionat eveniment sportiv din America, potrivit Voici.

O prestatie memorabila, de care artista, in dorinta sa de perfectiune, nu s-a putut bucura pe deplin, pentru ca a nemultumit-o o serie de fotografii suprinse in timpul spectacolului. Pentru grimasele intiparite pe fata sa atunci cand dansa pe scena a fost comparata cu o "adevarata leoaica".

Beyonce a cerut, prin agentul sau de publicitate, sa fie retrasa aceasta serie de instantanee, insa efectul a fost exact invers. Cererea cantaretei a starnit un si mai mare interes pentru imaginile respective, acestea aparand pe si mai multe site-uri.

Drept pentru care, Beyonce a hotarat ca in timpul actualului turneu, "Mrs Carter Show", inceput de curand, accesul fotografilor profesionisti sa fie interzis in sala. O decizie criticata de acestia, care este si in defavoarea cantaretei, dupa cum a explicat Noam Galai, un fotograf profesionist din New York:

"Stim cu totii ce se va intampla. Daca publicatiile nu pot obtine imagini de la propriii fotografi, vor plati pentru a le cumpara, in principal de la fanii din primele randuri. Va fi un cosmar chiar si pentru Beyonce si agentii sai. Nu numai ca vor aparea fotografii care o dezavantajeaza pe artista, dar vor aparea poze de proasta calitate, in care aceasta se va considera urata.

Decizia de a interzice accesul fotografilor este foarte neinspirata. Beyonce trebuie sa foloseasca mass-media in folosul sau, nu sa se puna rau cu ea", explica respectivul fotograf.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Beyonce turneu 2013, #Beyonce interzicere fotografi profesionisti concerte, #Beyonce nemultumita fotografii, #Beyonce fotografii Super Bowl , #stiri Beyonce