Canadienii se tem ca Bianca Andreescu poate ajunge precum Eugenie Bouchard: Sa ne ferim de ce s-a intamplat atunci

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 13:57
8786 citiri
Canadienii se tem ca Bianca Andreescu poate ajunge precum Eugenie Bouchard: Sa ne ferim de ce s-a intamplat atunci
Foto: Twitter / Bianca Andreescu

Bianca Andreescu, noua stea a tenisului mondial feminin, ajunsa intre timp pe 23 WTA dupa titlul de la Indian Wells, desi incepuse sezonul 2019 abia pe locul 178, este un subiect de discutie acum pentru marii specialisti ai sportului alb.

Dar ascensiunea fetei de 18 ani cu origini romanesti este vazuta si ca un eventual pericol, canadienii temandu-se ca ea sa nu ajunga precum Eugenie Bouchard, cea care reprezenta si ea o imensa promisiune atunci cand ajungea in finala de la Wimbledon si era pe locul 5 WTA, dar care acum se zbate la granita top 100 WTA.

Cel care a vorbit despre aceste temeri este nimeni altul decat agentul jucatoarei din Canada, cu parinti romani, Jonathan Dasnieres de Veigy, fost jucator francez de tenis.

"E o campioana, are acel ceva pentru a ajunge sus. In materie de tenis are toate loviturile, variaza, are o mana incredibila. Nu se teme de nimeni. Daca e sa joace contra Serenei Williams, intra pe teren convinsa ca o poate invinge. Parcursul de la Auckland de la inceputul sezonului a facut-o sa-si dea seama de ce este in stare. Mai trebuie sa lucreze la partea fizica, sa fie mai fit. Daca nu are accidentari, Bianca nu are limite. Obiectivele noastre comune sunt foarte inalte", a fost declaratia lui Veigy, fost jucator francez care a ajuns cel mai sus pe 146 ATP, in 2013, pentru cunoscutul ziar L'Equipe.

Impresarul care o reprezinta pe Bianca a facut si o scurta paralela cu Bouchard, fosta stea din tenisul mondial, care acum este mai cunoscuta pentru pictorialele sexy pe care le face:

"Trebuie sa evitam solicitarile aditionale si fabricarea unei imagini care nu e conforma cu realitatea. Sa ne ferim de ce s-a intamplat in cazul lui Eugenie Bouchard, care a ajuns la 18 ani epuizata, dar Bianca are altfel de personalitate. Totusi, trebuie profitat de acest moment. Ce i s-a intamplat e nebunesc. S-a trezit dintr-o lovitura in lumea celor mari. A primit mail-uri de la toata lumea, incepand cu Nadia Comaneci si terminand cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau", a mai amintit agentul tinerei fete care a copilarit in Romania o buna perioada.

Pe langa Andreescu, Veigy le mai reprezinta si pe Anett Kontaveit, 14 WTA si 23 de ani, dar si pe francezii Corentin Moutet,19 ani, Sean Cuenin, 15 ani, si Harold Mayot, 17 ani.

Eugenie Bouchard a ajuns pe 76 WTA la 25 de ani, anuntand recent ca va lua o pauza destul de mare din circuit, urmand sa rateze mare parte din sezonul de zgura.

Bianca Andreescu a castigat recent turneul WTA de la Indian Wells, avand un palmares uluitor in acest sezon 2019, 31 de victorii si doar 4 infrangeri.

129 de locuri a urcat in acest an fata cu parinti din Romania, care a castigat din tenis 1,7 milioane de dolari.

D.A.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Bianca Andreescu paralela cu Eugenie Bouchard, #canadienii se plang ca Andreescu poate , #stiri Bianca Andreescu