Ultimele doua castigatoare ale US Open, Bianca Andreescu si Naomi Osaka, ar putea sa nu participe la editia din acest an

Marti, 28 Iulie 2020, ora 20:02
4146 citiri
Ultimele doua castigatoare ale US Open, Bianca Andreescu si Naomi Osaka, ar putea sa nu participe la editia din acest an
Foto Pixabay.com

Ultimele doua castigatoare ale turneului US Open, Bianca Andreescu, locul 6 WTA, care s-a impus in 2019, si Naomi Osaka, locul 10 WTA, care a triumfat in 2018, ar putea sa nu participe la editia din acest an.

Cu cateva zile inaintea inchiderii listei pentru tabloul principal (3 august), ele nu sunt inscrise in competitie, nici la turneul de la Cincinnati, mutat la New York, in saptamana premergatoare US Open, informeaza lequipe.fr. Pentru turneul de la Cincinnati, lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal a fost finalizata luni.

In timp ce decizia finala daca turneul va fi organziat sau nu ar trebui sa fie luata pana la sfarsitul acestei saptamani, mai multe jucatoare din Top 10 WTA planuiesc sa nu ia startul la grand slam-ul de la New York.

Nici australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, nici Simona Halep, locul 2 WTA, si nici ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA, nu s-au inscris pana acum la vreuna dintre cele doua competitii americane.

Alte jucatoare, precum croata Petra Martici, locul 15 WTA, si sportiva chineza Qiang Wang, locul 29 WTA, nu vor juca la Cincinnati, dar intentioneaza sa evolueze la US Open, daca turneul se va tine.

Intrerupt de pandemia de coronavirus, circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA International. US Open ar trebui sa se desfasoare la datele initiale, 31 august - 13 septembrie, iar turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, programat initial intre 24 mai si 7 iunie, a fost amanat pentru 20 septembrie - 4 octombrie. Turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, a fost anulat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat...
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
#tenis, #bianca adamescu, #US Open , #stiri Bianca Andreescu