Bianca Drăgușanu, în vizorul CNCD după declarațiile privind femeile scunde: ”Dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Luni, 10 Octombrie 2022, ora 18:26
3382 citiri
Bianca Drăgușanu, în vizorul CNCD după declarațiile privind femeile scunde: ”Dacă nu ești înaltă, nu ești om”
Bianca Drăgușanu, în vizorul CNCD FOTO Facebook/ Bianca Drăgușanu

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în mod oficial în cazul declarațiilor controversate spuse de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde, în emisiunea prezentată de George Tănase pe Youtube.

Mai exact, Bianca Drăgușanu a declarat că ”dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic”.

”Având în vedere afirmațiile făcute de doamna Drăgușanu în cadrul podcast-ului ZigZag, moderat de domnul George Tănase de sâmbătă, 17 Septembrie 2022, difuzat pe canalul de YouTube `theXclusive`, am decis să mă autosesizez și să analizăm în cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării dacă aceste afirmații se încadrează în limitele libertății de exprimare sau constituie o încălcare a dreptului la demnitate al femeilor.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării poate obliga partea care a săvârșit fapta de discriminare să publice, în mass-media, un rezumat al hotărârii de constatare', a declarat Cristian Jura, secretarul de stat al CNCD, pentru Fanatik.

În timpul emisiunii moderate de George Tănase, vedeta a afirmat că nu le consideră pe femeile scunde oameni.

„De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om. Ești pitic.

Da, măi, dar nu mă mai face să zic lucruri…Eu, pentru că sunt înaltă, îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Deci nu înțelege greșit, că nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea. Oricum, mă doare la papuc, dar mă rog…

Fiind mică de înălțime ai multe avantaje, probabil ești mai rapidă, probabil ai mai multă energie, probabil poți să îți iei tocuri de 15-18 cm, care sunt foarte sexy. Fiind înaltă, ai foarte multe dezavantaje, dar eu cred că femeile cu adevărat frumoase sunt femeile înalte. Miss Universe de ce are un metru 80, de exemplu? Dintotdeauna, de când există Miss pe planetă?', a afirmat Bianca Drăgușanu.

#Bianca Dragusanu, #CNCD, #femei scunde , #stiri sociale