Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Dana Budeanu. "Dacă aș alege între 10 bărbați și ea aș alege Dana Budeanu"

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 16:51
6523 citiri
Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Dana Budeanu. "Dacă aș alege între 10 bărbați și ea aș alege Dana Budeanu"
Dana Budeanu. Foto: Facebook / Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată despre Dana Budeanu.

Creatoarea de modă a lăudat-o de fiecare dată pe fosta asistentă tv.

Acum, Bianca Drăgușanu a spus numai cuvinte mari despre Dana Budeanu.

Invitată la o emisiune online, blondina a dezvăluit că o adoră pe Dana Budeanu.

"Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii.

Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu", a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase.

Dana Budeanu și-a spus părerea despre blondină pe Youtube.

"Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat.

Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut", a fost declarația Danei Budeanu despre Bianca Drăgușanu, în emisiunea ei de pe Youtube.

#Bianca Dragusanu, #dana budeanu, #Bianca Dragusanu sexy , #stiri Bianca Dragusanu