Bianca Dragusanu, dezvaluiri despre nunta cu Victor Slav

Joi, 13 Februarie 2014, ora 09:58
3965 citiri
Bianca Dragusanu, dezvaluiri despre nunta cu Victor Slav
Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a declarat, miercuri, ca si-ar dori sa dea timpul inapoi, sa faca nunta pe o plaja. Recunoaste ca nunta sa cu Victor a fost ca o "fortareata", pentru ca semnase un contract.

Aceasta a povestit la Kanal d, conform Click ca nunta sa a fost "ca o fortareata, plin de paparazzi. Eu, la nunta mea, nu m-am simtit la nunta mea. Imi pare rau ca m-am casatorit intr-un astfel de mediu. Am semnat un contract, dar am fost analizati".

Vedeta a mai spus ca si-ar dori sa dea timpul inapoi, acum stiind exact ce isi doreste: "Ne-am casatorit pentru ca am crezut ca ne va uni mai mult. As vrea sa dau timpul inapoi si sa fac nunta pe o plaja".

Sotia lui Victor Slav a povestit si cand au inceput primele discutii despre divort si cum a reintrat Adi Cristea in peisaj. "Relatia mea telefonica cu Adi a reinceput la trei saptamani de la nunta dupa ce Victor si-a dat mesaje cu Anda. Atunci au aparut primele discutii despre divort".

Detaliind relatia cu Cristea, Bianca a afirmat: "Cristea si-a facut o ambitie din a fi cu mine...". Ea recunoaste ca a vorbit cu Adi Cristea in perioada cununiei, cand ii spunea ca nu trebuie sa se marite, pentru ca o iubeste. Tot el, insa, i-a urat "Casa de piatra", fara a fi ironic, dupa cum a tinut sa precizeze Bianca.

In prezent, situatia e simpla: "Orice s-ar intampla cu Victor, pentru mine Adi Cristea nu mai exista. Nu ma vad langa un astfel de barbat. Am gresit fata de sotul meu pentru ca sunt o femeie slaba".

In ceea ce priveste mesajele dintre Victor Slav si fosta iubita, Anda Adam, sotul Biancai a declarat, miercuri seara, la Pro TV: "Nu sunt adevarate. Sunt un om cu coloana vertebrala. Daca erau ale mele mesajele, mi le-as fi asumat".

Victor Slav si Anda Adam s-au impacat? Ce spune prezentatorul TV

Acesta a precizat ca nu are de gand sa se impace cu Anda Adam, pentru ca ei au fost foarte hotarati cand au pus punct relatiei: "Nu am avut in intentia sa ma intorc la Anda si nici nu am in intentia. Eu m-am despartit de Anda dupa sase ani si am facut-o de comun acord. Cand am plecat, fiecare a stiut ce sa faca cu viata lui", a adaugat Victor Slav.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Bianca Dragusanu dspre nunta, #Bianca Dragusanu Adi Cristea, #Bianca Dragusanu divort Victor Slav, #Bianca Dragusanu contract nunta , #stiri Bianca Dragusanu