Vedete luate la bani marunti, cu Marius comediantul: Manechinele "grase" rup gura targului

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 18:16
2907 citiri
Vedete luate la bani marunti, cu Marius comediantul: Manechinele "grase" rup gura targului
Foto: Arhiva personala

Nu am inteles niciodata atitudinea femeilor contemporane raportata la imaginile manipulatoare cu manechinele de la TV. Toate vor sa fie slabe, de fapt, foarte slabe.

Functionam intr-o Romanie in care cea mai frumoasa femeie este cea cu silueta de viespe si creier de gaina. Am avut curiozitatea de a mai uita zilele astea la Fashion TV, pentru ca am incercat sa intru in mintea femeii, ca sa stiu ce gandeste cu privire la greutate.

Mi-am dat seama ca un gandea nimic, nu facea altceva decat sa se incadreze in fisa postului (de manechin), adica slaba moarta, indiferent de consecintele fizice sau psihice ale acestui atribut.

Manechine sunt si la noi, in Romania (vezi Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu), si se incadreaza foarte bine in aceleasi masuri. 90-60-90 nu exista in moda, exista 70-40-70. Spun asta pentru ca orice barbat doreste ca femeia de langa el sa aiba sani de exemplu. Daca noi am fi vrut o femeie fara sani, ne dadeam toti gay si rezolvam problema.

Frumusetea unei femei sta si in imagine, insa nu in imaginea unei radiografii imbracate frumos, cu haine de firma, care un exprima nimic. Nu mi-ar placea sa ma plimb pe strada cu un cuier mergator pe care il cheama Bianca D. sau cu un umeras zambaret, gen Daniela Crudu.

Ati auzit si voi expresia "tipa asta nu are fund, frate?". Asta inseamna ca in fata unui barbat, intrucat presupun ca manechinele nu sunt lesbi, voi, cele care prezentati moda, ar trebui sa afisati vitalitate, energie, stare de spirit. Sunteti atat de slabe, manechinelor, ca atunci cand iesiti pe strada cu noi, tinandu-ne de mana, prietenii ar putea sa ne strige "indianul". De ce "indianul"? Pentru ca, la cum aratati, e ca si cand iesim pe strada cu sulita.

Nu vreau sa trag eu un semnal de alarma, insa ar fi bine sa va hraniti, nu doar cu aer. De fapt, ar fi bine sa va hraniti! Genul de femeie pe care, daca o imbratisezi, tu, ca barbat, simti ca te imbratisezi pe tine insuti, nu ii intereseaza decat pe cei care gandesc la fel ca voi.

Cred ca daca Dumnezeu ar fi creat-o pe Eva manechin, pepenii aratau precum nucile.

Una peste alta, se pare ca reusiti in viata: talie de vispe, 30 de kile, fara fund, fara sani, dar aveti o gura mare!

Marius, comediantul

www.standupcumarius.ro

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#manechinele grase rup gura targului, #manechine slabe, #Bianca Dragusanu slaba, #Daniela Crudu slaba, #Vedete luate la bani marunti Marius, #Marius stand up comedy, #Marius comediantul vedete , #stiri Bianca Dragusanu