Vedete luate la bani marunti, cu Marius comediantul: Bianca si AWB-ul

Vineri, 10 Ianuarie 2014, ora 11:48
2344 citiri
Vedete luate la bani marunti, cu Marius comediantul: Bianca si AWB-ul
Foto: Arhiva personala

Ceea ce o sa cititi aici nu se refera la despartiri si gata. E mai profund si e chiar cum te gandeai tu ieri, fara sa le spui prietenilor. Se refera la o tara de oameni care sunt bombardati cu o stire "senzationala", in conditiile in care se scumpesc gazul, curentul sau benzina. Ce, nu ai aflat? Inseamna ca nu ai ajuns la postul TV care trebuie!

Poate ca va intrebati ce inseamna AWB. Pentru necunoscatori, acesta e un cod de identificare prin curierat, ca sa poti urmari coletul ce ajunge la destinatie. In ecuatia noastra avem: A=Adi (Cristea), W=Victor (Slav), B=Bianca (si atat). De cateva zile, acest AWB (Adi-Victor-Bianca) circula prin toata tara cu o viteza neasteptata. Coletul merge gratuit si simultan din casa in casa. Nu trebuie decat sa deschizi televizorul.. Se livreaza si online sau in presa scrisa. AWB-ul contine 3 personaje. O femeie prinsa intre doi barbati.

Daca incerci sa rezolvi ecuatia, ar trebui sa rezulte ca Bianca este o gang bang-ista care joaca alba negra. Ba e Victor, ba nu e printul Adi Cristea!

Traim intr-o tara in care preferam sa mancam seara, dupa ora 21.00, ca atunci infulecam noi cel mai bine stirile. E foarte important pentru multi romani sa afle daca Bianca divorteaza. Asta sigur o sa ne scada colesterolul. E clar, cu stirea asta infulecata pe fotoliu, cert ca vom deveni sanatosi.

Coletul gol

Insa, surpriza! Acest colet nu contine absolut nimic decat silicoane, botox, printi si "vant Slav pana la moderat". La stirea aceasta as fi preferat sa se uite toti romanii, daca cei de la pompele de benzina ar fi spus ca micsoreaza cu 40% pretul, in caz ca Printul o sa ramana cu Bianca. In contraparte, mi-as fi dorit cel mai mare rating de la aceasta stire, daca baietii care furnizeaza lumina in casele noastre ar fi spus ca vor micsora cu 30% factura la energie electrica, doar daca fosta/actuala Dragusanu o sa ramana impreuna cu Victor.

Ati inteles ideea? Da, ati inteles-o! Repet, acest colet contine doar silicoane, botox, Paris si X6. Tu, omule, cat platesti factura la lumina si la gaze pentru luna ianuarie? Cu siguranta ca mai putin decat pretul unui X6 in care ai vazut-o aseara pe Bianca la volan. Dar, am certitudinea ca mai mult decat iti permite actualul salariu. S-a scumpit mancarea, dom'le! Daaaa, dar mancam AWB-uri, nu-i problema.

Exista o vorba: Oamenii superiori "barfesc" idei si inovatii. Oamenii inferiori barfesc oameni. Tu, prietene, ce fel de om esti?

AWB-ul circula. E gratuit! Dar nu iti incalzeste caloriferul. Te face doar sa uiti... ca el este rece!

Marius, comediantul

www.standupcumarius.ro

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bianca si AWB ul, #divort Bianca Dragusanu Marius comediantul, #Marius comedy stand up Bianca, #Bianca Dragusanu Victor Slav, #Bianca Dragusanu Adi Cristea, #vedete luate la bani marunti , #divort