Va merge Victor Slav pana la capat cu divortul? Mesajul care spune tot

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 14:28
6505 citiri
Va merge Victor Slav pana la capat cu divortul? Mesajul care spune tot
Foto: Facebook/Victor Slav

Stire mondena sau nu, asa dupa cum si Dan Negru remarca marti pe Facebook, vestea divortului lui Victor Slav de Bianca Dragusanu a fost prima in buletinele de stiri ale multor televiziuni. Totusi, exista oameni catre se intreaba daca "miscarea" lui Victor Slav nu face parte din "scenariu".

Bianca Dragusanu, o Marilyn Monroe de Romania, adica tot "o fufa"

E o intrebare care, pentru moment, nu are un raspuns. Cert este insa mesajul postat de Victor Slav pe contul sau de Facebook, imediat dupa anuntul divortului, practic primul gest facut dupa ce a spus ca renunta la Bianca.

"Retrage-te atunci cand simti ca nu mai apartii unui suflet"

"Sa nu uiti niciodata cine esti, sa nu lasi oamenii sa te transforme in cine vrei tu sa fii, nu uita ca esti un om minunat, ca ai in tine puteri nebanuite de a schimba lumea in bine si de a infrumuseta suflete!

Traieste frumos, cauta sa insemni ceva in fata oamenilor, retrage-te atunci cand simti ca nu mai apartii unui loc sau unui suflet si ia-o de la inceput, ori de cate ori va trebui", scrisese el.

Postarea sa a fost apreciata de un numar record de internauti: aproape 33.000! Cu totii i-au scris mesaje de incurajare, sfatuindu-l sa mearga pe calea anuntata marti: "Ai luat decizia corecta! Bianca nu te merita! Viata ta cred ca va fi linistita ca inainte de nunta! DESCONSIDERARE, LIPSA DE RESPECT SI DRAGOSTE, asta ai avut din plin din pareta sotiei tale! Ea nu intelege notiunea de CASATORIE, RESPONSABILITATE....", ii scrie o fana.

"Esti minunat, minunat, minunat, minunat, minunat si esti minunat... vezi-ti de viata ta si gaseste o femeie care te merita, chiar daca ASTA e foarte greu!", ii scrie o alta.

Aratand ca ii sunt alaturi, indiferent de decizia luata, altii au postat mesaje de genul: "Eu iti doresc sa fii fericit. Cu Bianca, fara Bianca, si sa stii sa-ti lingi ranile. Curaj, Victor!".

"Cand vei avea cativa ani in plus, vei regreta decizia pripita"

Exista si mesaje care fac nota discordanta, chiar daca in spatele lor se ghicesc sentimentele sincere ale fanilor: "Regret faptul ca cedezi uriaselor presiuni care s-au pus asupra relatiei voastre, inca de la inceput, in mod sistematic. Sunteti un cuplu atat de frumos si interesant incat ati starnit numai invidie si ura, inclusiv a neavenitilor din precedentele voastre relatii.

Nu conteaza nimeni si nimic in afara sentimentelor voastre reciproce si ar fi bine sa nu dai curs reactiilor primului impuls. Ar fi dovada faptului ca esti un om slab si ca fugi la prima intemperie din viata ta de barbat casatorit. Sincer, astazi am fost oripilata de modul in care Bianca a fost linsata mediatic. Cand vei avea cativa ani in plus, vei regreta decizia pripita de a sacrifica dragostea pentru satisfactia altora".

Ramane de vazut daca Victor Slav va merge pana la capat sau daca ii va mai acorda o sansa Biancai. Aceasta a recunoscut ca l-a intalnit pe fostul iubit, Adrian Cristea, la Paris, insa, marti seara, la Antena 1, a declarat ca regreta profund cele intamplate, realizand, dupa escapada, cat de mult isi iubeste sotul:

Bianca Dragusanu explica de ce a plecat cu Adrian Cristea la Paris: Sunt o idioata!

"Aceasta nebunie a mea m-a facut sa imi dau seama ca el e omul langa care imi e cel mai bine. E omul care m-a iubit cel mai mult si pe care am sa il iubesc toata viata mea. (...) Omorati-ma, pentru ca sunt o idioata!", a adaugat ea.

A.S.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Victor Slav divort, #Victor Slav Facebook, #Victor Slav divort Bianca Dragusanu, #reactii divort Bianca Dragusanu , #Victor Slav